Kyrgios verliest van Federer en geeft de schuld aan bloedmooie dame in het publiek

Als Nick Kyrgios de baan op stapt, weet je zeker dat het geen saaie pot wordt. De Australiër kan een aardig balletje slaan en weet hoe hij het publiek moet vermaken. Hij is de koning van de “tweener” en de ultieme bad boy van de tenniswereld. Ook afgelopen weekend tijdens de Laver Cup trok de nummer 27 van de ATP-ranglijst weer alle aandacht.

In dit toernooi tussen Europa en de rest van de wereld verloor Nick Kyrgios van tennislegende Roger Federer. De Zwitser verspeelde nog wel de eerste set, maar knokte zich terug en won uiteindelijk met 10-7 in de match tiebreaker. Verliezen van een veelvoudig Grand Slam winnaar is geen schande. Toch was volgens Kyrgios niet alleen het kwaliteitsverschil doorslaggevend, maar speelde ook het publiek een rol.

Nick Kyrgios laat zich afleiden

Eigenlijk was het slechts één persoon op de tribune die Kyrgios uit zijn concentratie wist te halen. Onder de toeschouwers was namelijk een bloedmooie dame die ervoor zorgde dat Australiër de derde game van de tweede set verloor. Dit vertelde hij zijn teamgenoten met een grote glimlach:

“Even eerlijk, ik zag een lekker ding in het publiek en verloor mijn concentratie. Ik zou direct met haar trouwen.” aldus Nick Kyrgios. Zijn teamgenoten en captain John McEnroe konden wel lachen om het voorval, maar moesten vervolgens toezien hoe hun ploeggenoot het gat niet meer kon dichten.

Laver Cup opnieuw naar team Europa

Uiteindelijk moest John McEnroe de Europese captain Bjorn Borg feliciteren met het winnen van de Laver Cup. De Europeanen wisten het toernooi uiteindelijk met 13-11 te winnen. Zo blijft het wereldteam opnieuw achter met lege handen, want ook de eerste twee edities van de Laver Cup werden gewonnen door team Europa.

Of Kyrgios, die ooit een flinke boete kreeg voor “masturberen” op de baan, de dame in kwestie nog heeft weten te vinden om een aanzoek te doen, is niet bekend.

BroBible

Reageer op artikel:
Kyrgios verliest van Federer en geeft de schuld aan bloedmooie dame in het publiek
Sluiten