‘Kylo Ren krijgt eigen Star Wars-serie of film’

Volgens de doorgaans goed ingevoerde Corey Van Dyke van Kessel Run Transmissions krijgt Star Wars-personage Kylo Ren (Ben Solo) zijn eigen Star Wars-serie of film.

Sinds Disney de rechten van Star Wars heeft, gaat het snel met de films en series. Naast de drie laatste films uit de Skywalker-saga en de serie The Mandalorian kregen verschillende iconische personages hun eigen film of serie. Zo verscheen er een film over Han Solo en is er een serie over Obi-Wan Kenobi in de maak. Nu wil Lucasfilm naar verluidt uitpakken met Kylo Ren.

Eigen serie of film voor Kylo Ren

De ontwikkeling van de film of serie over de zoon van Han Solo in prinses Leia Organa zou nog in een vroege ontwikkelingsfase zitten.

Kylo Ren, geboren als Ben Solo, is een personage uit de negendelige filmserie Star Wars. Hij volgde een Jedi-opleiding, maar liet zich verleiden tot de Duistere Kant en nam de naam Kylo Ren aan. Hij was voor het eerst te zien in Star Wars: Episode VII: The Force Awakens uit 2015 en was tevens in The Last Jedi (2017) en The Rise of Skywalker (2019) een sleutelfiguur.

Adam Driver in nieuwe Star Wars-serie?

Dat Disney bezig is met een serie of film over Kylo Ren, lijkt zeer aannemelijk. Maar verder is er nog weinig over bekend. Zo is het onduidelijk of het verhaal zich voor The Force Awakens of na The Rise of Skywalker afspeelt.

Er wordt vermoed dat het om een prequel gaat, over de voorgaande geschiedenis van Ben Solo. De kans is dan ook aannemelijk dat Adam Driver niet terugkeert in de rol van Kylo Ren. Zijn naam is ook nog nergens genoemd rond dit project.

Binnenkort hopelijk meer duidelijkheid, voorlopig zal je het moeten doen met de nieuwe seizoenen van The Mandalorian en de serie over Obi-Wan Kenobi.

Check ook: Waarom een vrouwelijke Thor het beste is wat de Marvel-films kan overkomen

Reageer op artikel:
‘Kylo Ren krijgt eigen Star Wars-serie of film’
Sluiten