Alrik de Jong
Alrik de Jong | LinkedIn Life 22 juli 2019

Kylie Jenner en Sofia Richie poseren topless op de Antillen

Tijdens de vakantieperiode is het altijd leuk om even een rondje socials te doen en dan kom je al snel uit bij Kylie Jenner, die op dit moment met Sofia Richie vakantie viert. Ze zijn aan het chillen en topless aan het poseren. Nou kun je van Kylie Jenner zeggen wat je wilt, dit doet ze goed.

Even de feiten op een rij. Kylie Jenner kennen we natuurlijk allemaal uit de roemruchte familie Kardashian/Jenner. Ze is het zusjes van Kendall Jenner, onlangs nog nooit te zien in deze oogstrelende Calvin Klein-campagne. Ook is ze natuurlijk het halfzusje van Kourtney, Khloe en Kim Kardashian . Inmiddels is ze de meest populaire van allemaal en staat ze in Forbes als jongste self-made miljardair ooit. Doe je toch iets goed, zoals topless poseren. Sofia Richie is de jongste dochter van Lionel Richie en de adoptiezus van Nicole Richie.

Kylie Jenner en Sofia Richie vieren topless vakantie

Samen vieren ze vakantie op de Turks- en Caicoseilanden, twee eilandengroepen die deel uitmaken van de Antillen en ten noorden van het eiland Hispaniola en ten zuidoosten van de Bahama’s liggen. Vanaf deze tropische locatie delen ze natuurlijk pikante kiekjes, want er moeten volgers bij. En volgers zijn geld, zo luidt het moderne spreekwoord.

Another, because why not??‍♀️

529.5k Likes, 2,635 Comments – Sofia Richie (@sofiarichie) on Instagram: “Another, because why not??‍♀️”

Naast de topless foto’s, pure noodzaak voor extra volgers en likes, delen Kylie Jenner en Sofia Richie nog veel meer kiekjes vanaf de de Turks- en Caicoseilanden. En wie zijn wij om dat te veroordelen? Bekijk de foto’s hieronder.

On a mission to tan ?

397.1k Likes, 1,053 Comments – Sofia Richie (@sofiarichie) on Instagram: “On a mission to tan ?”

Meer foto check je op het Instagram-account van Kylie Jenner en het Instagram-account van Sofia Richie.

Om in topless sferen te blijven: check ook hoe Jennifer Anniston bewijst dat 50 het nieuwe 30 is en hoe Alessandra Ambrosio laat zien dat deze manier van poseren niet direct stijlloos is.

Reageer op artikel:
Kylie Jenner en Sofia Richie poseren topless op de Antillen
Sluiten