Pim Jansen
Pim Jansen Life 9 sep 2020

Bij deze foto van Kylie Jenner komt meer kijken dan je denkt

De een vindt het allemaal maar nep, de ander wordt wild van haar curves. Feit is dat Kylie Jenner miljardair is geworden door sexy foto’s te plaatsen en het cosmeticamerk Kylie Skins dat daaruit is voortgevloeid.

Vandaag werd bekend dat de realityshow Keeping Up With The Kardashians er na veertien jaar mee stopt. Hardcore fans zagen Kylie Jenner, het halfzusje van Kim Kardashian, in die tijd uitgroeien van scholier tot de vrouw die ze nu is.

Zomaar een foto van Kylie Jenner

Dagelijks post Kylie Jenner een foto in bikini of lingerie. Makkelijk likes scoren, denk je dan. Maar er komt meer bij kijken dan je denkt. We pakken een recente foto op Instagram, waarop ’s werelds jongste selfmade miljardair te zien is in een zeemanspakje.

Op de foto staat Kylie Jenner zoals we haar het vaakst zien. Zwoele blik, diep decolleté. 10,4 miljoen Instagram-gebruikers drukten op het hartje om deze foto te liken, meer dan 83.000 volgers reageerden.

Behind the scenes tijdens de Sailor-shoot

Zoals gezegd komt er meer kijken bij een foto dan je zou verwachten. Wie denkt dat Kylie Jenner de hele dag bij het zwembad ligt en af en toe een selfie neemt, heeft het mis. Hieronder zie je de lange en korte versie van de behind the scenes-video.

Het bewuste kiekje is geschoten om een nieuwe lijn van Kylie Cosmetics te promoten. Aan die ene knallende sexy foto waarmee haar volgers in een keer gepakt moesten worden, ging een dag aan styling en foto’s schieten vooraf. Je ziet het in de behind the scenes-video, die echt interessant wordt vanaf minuut 5.20.

Meer foto’s

Wat je ook van deze vrouw vindt, in het vervolg kijk je toch anders naar de foto’s van Kylie Jenner en andere influencers. Een compilatie die je aan het denken zet en respect afdwingt.

Je kunt Kylie Jenner volgen op Instagram, YouTube, TikTok en Twitter.

🤔 Check ook: CBD is nu officieel populairder dan Kim Kardashian

Reageer op artikel:
Bij deze foto van Kylie Jenner komt meer kijken dan je denkt
Sluiten