Pim Jansen
Pim Jansen Human Interest 9 feb 2021
Leestijd: 2 minuten

Tussen alle sneeuwpret door doemt de micro-bikini op als trend

Voor de nieuwste badmodetrends moet je doorgaans bij Kylie Jenner, Kim Kardashian en de rest van de familie zijn. De clan herintroduceert de micro-bikini en een nieuwe trend lijkt geboren.

Terwijl we in Nederland op dit moment niet de straat op gaan zonder drie lagen thermo-ondergoed, liggen de Jenners en Kardashians de pandemie uit te zuchten op zonnige privé-eilanden. Vorig jaar deden ze dat nog in een ‘naked‘ bikini, nu is de micro-variant weer helemaal hot. Instagram geniet mee.

Micro-bikini is de nieuwe trend

Micro-bikini is niet terug te vinden in De Dikke Van Dale, maar de definitie is niet een heel lastige. Het is een heel kleine bikini, het liefst in een paar maatjes te klein, die precies genoeg bedekt om op Instagram te mogen. Begin deze eeuw werden de minuscule lapjes stof een trend, met een comeback in 2021. De trendsetters in beeld.

Kylie Jenner

Kylie Jenner is ‘s werelds jongste selfmade miljardair, waarvoor niets dan respect. Er zijn mensen die het helemaal niks vinden, al die foto’s op Instagram. Anderen laten zich inspireren door haar curves, privé-eilanden, Playboy-shoot en zakelijke instinct. Wij behoren tot de laatste groep.

Kourtney Kardashian

Door naar haar halfzus, Kourtney Kardashian. We luisterden vroeger veel naar skate- en poppunk, met Blink 182 als een van onze favoriete bands. Met dames als deze werd de draak gestoken in teksten, maar alleen de wijzen komen tot inkeer. Zo ook Blink 182-drummer Travis Barker. Hij datet nu met Kourtney Kardashian, die tevens de micro-bikini heeft herontdekt.

Kendall Jenner

Je zag haar, in een micro-bikini, al even zitten naast haar halfzus Kourtney Kardashian. Jawel, ook Kendall Jenner heeft de trend omarmd. En dat is een zegen voor de wereld. .

Kim Kardashian

Tja, dan kan Kim Kardashian natuurlijk niet ontbreken. Oké, haar bikini is iets minder micro dan de rest, maar dat zien we door de vingers.

Meer celebs wagen zich aan de trend

Als Kim Kardashian en Kylie Jenner iets dragen, dan volgen andere celebs vanzelf. Duidelijk: jij geeft je vriendin tijdens Valentijnsdag een micro-bikini.

Wordt Joe Biden president dankzij deze bikinifoto van Kylie Jenner?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.