Pim Jansen
Pim Jansen Human Interest 29 sep 2020
Leestijd: 2 minuten

Kylie Jenner deelt bikinifoto’s, maar nu met een politieke boodschap

Kylie Jenner heeft haar Amerikaanse volgers opgeroepen om zich te registeren en te stemmen tijdens de naderende presidentsverkiezingen. Geheel in stijl vroeg ze om aandacht. Juist, in bikini.

‘s Werelds jongste selfmade miljardair heeft met 196 miljoen volgers behoorlijk wat invloed. Deze gebruikt ze echter op iets verstandiger wijze dan Famke Louise. In plaats van niet meer mee te willen doen, roept Kylie Jenner haar volgers juist op om wel mee te doen.

Kylie Jenner: ‘Registreren en stemmen!’

Zorgvuldig bouwde Kylie Jenner de spanning op in een trits aan Instagram-posts. “Morning”, zei ze in een eerst bericht, gevold door “dag 7 van de herfst”. Kort daarna volgde in dezelfde bikini het afsluitende bericht. “Maar hebben jullie je al geregistreerd om te stemmen? Laten we een plan maken en met zijn allen stemmen. Check mijn link in mijn bio.”

Met de link verwijst Kylie Jenner naar de website Vote.org, waar Amerikanen zich kunnen registeren om te stemmen. In de Verenigende Staten mag je pas stemmen als je jezelf hebt geregistreerd. Amerikanen kunnen zich registreren als Democraat, Republikein of als onafhankelijke kiezer.

Kim Kardashian als first lady

Het had niet veel gescheeld of de zwager van Kylie Jenner had zich ook kandidaat gesteld als president van de Verenigde Staten. Kanye West, de man van haar halfzus Kim Kardashian, kondigde een campagne aan, maar trok zich weer terug. Later zou blijken dat hij mentaal niet de fitste was. Het fantaseren over Kim Kardashian als first lady was in ieder geval al begonnen. Op deze foto’s zie je hoe dat eruit zou zien.

Bikini als wapen

Het is by far niet de eerste keer dat Kylie Jenner poseert in bikini. ‘s Werelds jongste selfmade miljardair heeft haar hele imperium daar zelfs grotendeels aan te danken. Een compilatie van haar beste werk. En bekijk ook haar Playboy-shoot.

👙 Check hier de ijzersterke bikini-game van de Nederlandse zangeres Romy Monteiro!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Kylie Jenner deelt bikinifoto’s, maar nu met een politieke boodschap
Sluiten