Kunstroof: vind de OnePlus Nord smartphone van kunstenaar Vexx

De Belgische graffitikunstenaar Vexx verovert de wereld in rap tempo en slaat nu de handen ineen met het innovatieve smartphonemerk OnePlus. Hij personaliseerde een aantal OnePlus Nord telefoons – waarvan er nu vier worden weggegeven via een ‘Art Heist’ op Instagram.

Slechts 21 jaar is hij, maar Vince Okerman – zoals Vexx eigenlijk heet – is al lang geen onbekende naam meer in de kunstwereld. Zijn handelsmerk: vrolijk gekleurde ‘doodles’ (krabbels en schetsen), alles handmatig met potlood en markers getekend en daarna ingescand om te distribueren. Zijn Instagram en Youtube-account zijn de moeite waard om in de gaten te houden, want zijn vakmanschap is zeker niet alledaags.

Vier ‘Vexx’-telefoons weggegeven via kunstroof

Als onderdeel van de samenwerking die hij is aangegaan met smartphonemerk OnePlus personaliseerde Vexx onder meer een aantal OnePlus Nord telefoons. De nieuwe OnePlus Nord is een Android smart​phone met zes camera’s, een uitstekende batterij en een prachtig 90 Hz Amoled display. Niet het minste toestel om zomaar gratis in je schoot geworpen te krijgen, maar laat dat nu nét zijn wat kan gebeuren.

Op het Instagram account van OnePlus Nederland kun je namelijk op zoek gaan naar aanwijzingen over een zogenaamde ‘Art Heist’ (kunstroof) waarbij 4 smartphones zijn ‘verdwenen’. In de posts op de feed kun je bewijsmateriaal verzamelen over de daders via allerlei hints op foto’s. Herken je de dader(s), dan kun je door een printscreen je ‘bewijsmateriaal’ via DM naar OnePlus verzenden. Zo maak je kans om een van de door Vexx gepersonaliseerde telefoons te winnen. De moeite waard om de Sherlock Holmes in jou even wakker te schudden, dus. Houd in de week van 14 september het account goed in de gaten…

In samenwerking met OnePlus

Reageer op artikel:
Kunstroof: vind de OnePlus Nord smartphone van kunstenaar Vexx
Sluiten