Kun jij commando zijn? Test je fysiek met deze app

In ons vorige artikel kreeg je een indruk van de skills die je moet bezitten voor een baan bij het Korps Commandotroepen. Nu kun je daadwerkelijk testen of jij geschikt bent met de speciale app.

Manners Korps Commando Troepen App

De vorige keer stelden wij al: een baan bij het Korps Commandotroepen is – en dat is een understatement – niet iets dat je zomaar eventjes realiseert. Het is ook geen keuze waar je toevallig inrolt: dit is echt een bewust gekozen carrièrepad waar je met hart en ziel voor gaat.

Het feit dat jij dit artikel leest – en ervan uitgaande dat je het vorige artikel ook hebt gelezen – duidt er waarschijnlijk op dat jij interesse hebt in een baan bij het KCT. Dat komt goed uit, want speciaal voor potentiële nieuwe rekruten ontwikkelde het Korps Commandotroepen de KCT Trainingsapp die je fysiek tot het uiterste gaat dwingen.

Eén ding staat vast: van deze app ga je sowieso fitter worden. Hij gaat je ook duidelijkheid geven. De app zal voor niemand eenvoudig zijn, maar als je overeind blijft dan ben jij een geschikte kandidaat. Kom je met geen mogelijkheid door de trainingen heen, dan kun je het shaken: dit is toch echt wel het minimale niveau dat je als commando moet hebben.

Duurlopen, pushups, situps, chinups, een coopertest: aan de hand van de app – die beschikbaar is voor zowel iOS als Android – ga jij jouw fysieke grenzen verkennen en verleggen. Have you got what it takes? Download de app en test het zelf. Wil je meer informatie over werken bij het Korps Commandotroepen, klik dan hier.

Reageer op artikel:
Kun jij commando zijn? Test je fysiek met deze app
Sluiten