Alrik de Jong
Alrik de Jong Elektrische fiets 25 nov 2019
Leestijd: 2 minuten

Kruidvat stunt met elektrische fiets ‘De Ruyter Deauville e-bike’

Kruidvat geeft behoorlijke Black Friday-korting op een elektrische fiets. Dit is de De Ruyter Deauville 6speed E-bike.

Iedereen heeft zo zijn eisen als het om een e-bike gaat. De een wil een mooi design om de show te stelen, de ander wil onverwoestbare banden voor avontuurlijke ritjes en dan heb je de groep die een degelijke tweewieler wil voor een lage prijs. Voor die laatste groep is deze elektrische fiets bij de Kruidvat een uitkomst, vooral omdat je nu ook nog eens fikse Black Friday-korting krijgt.

Kruidvat geeft Black Friday-korting op elektrische fiets

Normaal gesproken beginnen we met de specificaties, nu voor de verandering eens met de prijs. De Black Friday-korting is namelijk zo behoorlijk, dat dit alleen al een reden is om de elektrische fiets even wat beter te bekijken. Kruidvat heeft de e-bike afgeprijsd van 1.299 naar 713 euro. Dat betekent inderdaad 586 euro korting.

De Ruyter Deauville e-bike, elektrische fiets, black friday, korting, kruidvat
Bron: De Ruyter Fietsen

Specificaties De Ruyter Deauville e-bike

Tijd voor de specificaties. De elektrische fiets die bij Kruidvat te koop staat heeft een 250 Watt/36 Volt Shengyi voorwielmotor, 13 Ah/37 V/481 Wh Phylion accu, Shimano Tourney 6-versnellingen derailleur, Marwi-ledverlichting, Promax-velgremmen, 28 inch dubbelwandige velgen, Selle Royal Alpine gelzadel, Rubena antilekbanden en zo kunnen we gerust nog even doorgaan. De actieradius bedraagt, afhankelijk van de rijomstandigheden, tussen de 80 en 120 kilometer. Klinkt als een oerdegelijke e-bike, maar vraag hoe dan ook altijd even een proefrit aan. Meer informatie vind je hier. Mooi meegenomen: je hebt bij aankoop van deze tweewieler twee jaar recht op garantie op onderdelen en arbeid. Bovendien krijg je er een gratis slot ter waarde van 22,50 euro bij.

Meer Black Friday-korting

Waar Kruidvat stunt met een elektrische fiets, pakt Coolblue alvast uit met SONOS-speakers. Houd Manners de komende dagen in de gaten voor meer Black Friday deals.

? Check ook: Dit zijn de eerste e-bikes van Harley Davidson

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.

Reageer op artikel:
Kruidvat stunt met elektrische fiets ‘De Ruyter Deauville e-bike’
Sluiten