Marlon Labrie
Marlon Labrie Auto's & Motoren 10 sep 2019
Leestijd: 1 minuut

Kruidvat stunt met elektrische fiets: De Ruyter Grenoble e-bike

De Kruidvat heeft weer een elektrische fiets in de aanbieding voor een stuntprijs. En het is ook nog eens een stijlvolle tweewieler, ‘De Ruyter Grenoble e-bike’ genaamd. Hierop durven wij wel door de std

Betaalbare elektrische fiets van Kruidvat

Het blijft wat onwennig, maar je kunt tegenwoordig dus ook een elektrische fiets scoren bij de Kruidvat. De ‘De Ruyter Grenoble e-bike’ is een robuuste stadsfiets die een klassiek design heeft (met bruine banden en rek op het stuur), maar dan een elektrische ondersteuning.

De specificaties van de elektrische fiets liegen er niet om. De ‘De Ruyter Grenoble e-bike’ heeft een 374 wh sterke accu die afhankelijk van de omstandigheden en trapondersteuning goed is voor een actieradius tussen de 60 en 90 kilometer. De 250 watt voorwielmotor zorgt voor die trapondersteuning. Schakelen doe je met drie Shimano Nexus versnellingen. Voor de veiligheid heeft de elektrische fiets een handrem en een ‘ouderwetse’ terugtraprem.

kruidvat, elektrische fiets, de ruyter grenoble e-bike
Bron:: De Ruyter

Een e-bike met onwijs veel gratis extra’s

Je krijgt een hoop graits extra’s bij deze elektrische fiets die je bij Kruidvat scoort. Zo krijg je er een ART slot ter waarde 22,50 euro bij, om deze e-bike veilig op slot te zetten. Verder krijg je twee jaar garantie, korting op de eerste servicebeurt binnen drie maanden en heb je één jaar recht op FSN pechhulp van de ANWB. Dat zijn prima extra’s toch?

De ‘De Ruyter Grenoble e-bike’ ziet er goed uit, je krijgt er toffe extra’s bij en hij heeft een scherpe prijs. Wat wil je nog meer? De prijs weten natuurlijk. Je krijgt een hele meer dan 400 euro korting, waardoor je nu maar 753 euro betaalt. Je kunt de elektrische fiets online bij Kruidvat bestellen en meer informatie over de fiets vind je hier.

Het is overigens niet de eerste e-bike die de Kruidvat verkoopt. Check ook dit model.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Kruidvat stunt met elektrische fiets: De Ruyter Grenoble e-bike
Sluiten