Marlon Labrie
Marlon Labrie | LinkedIn Stuff 25 apr 2019

Manners BBQ deal: een barbecueschort van leer voor een prikkie

Normaal gesproken lichten wij in onze ‘device deal’ rubriek dagelijks een en tof apparaat uit wat jij als moderne man moet hebben. Vandaag doen we het even anders, ondanks dat het niet helemaal het weer ervoor is hebben we vandaag een vette BBQ tip! Jij loopt er komend grillseizoen als een ware ‘grillmeister’ bij dankzij Kruitvat! Zij hebben nu een puik barbecueschort in de aanbieding.

Kruidvat: barbecueschort

Het zou natuurlijk zonde zijn als jij op een mooie zomerse dag lekker staat te bakken en braden en knalt een vette vetspetter op je nieuwe zomeroutfit. Daar wordt je natuurlijk niet blij van. Gelukkig is er altijd nog de Kruitvat die jou uit de brand helpt! Zij verkopen nu een barbecueschort waardoor jij een echte ‘grillmeister’ wordt.

Barbecueschort header

Een volledig leder schort

Waarom een lederen schort? Nou ten eerste ziet het er natuurlijk onwijs professioneel uit en ten tweede is het superhandig en beschermt het je kleding! Dit lederen barbecueschort van de Kruitvat is gemaakt van kwalitatief suède van het rund! Verder heeft het grillschort handige verstelbare banden bij de nek en de rug zodat het schort goed vast zit.

Verder beschikt het barbecueschort over een handig voorvak waar je wat barbecue attributen in kwijt kan en heeft het schort een ring voor een handdoek of bijvoorbeeld een tang! Het schort heeft afmetingen van 61 cm x 81 cm en is te verkrijgen in de kleuren cognac en donkerbruin.

Een toffe aanwinst voor een klein bedrag

Naast zijn toffe looks is er nog een fijn puntje aan het schort en dat is zijn prijs! Jij staat zomer voor maar 16,99 als een baas te barbecueën met al je maten! Bestellen? Alle informatie vind je hier.

Mocht je toevallig nog op zoek zijn naar een puike BBQ? Dan is deze betaalbare houtskoolbarbecue van de Lidl misschien wel wat voor jou!

Reageer op artikel:
Manners BBQ deal: een barbecueschort van leer voor een prikkie
Sluiten