Manners device deals: Outdoorchef barbecue en meer

Groot of klein, wij houden van gadgets en het maakt ons in veler geval niet uit of het we het ècht nodig hebben. Vaker dan niet hangt er een prijs aan die we moeilijk kunnen verantwoorden, daarom is het fijn als iemand je wijst op de mooiste deals. Laat ons die rol vervullen. Dit is de beste gadget en tech deal van de week.

Vorige week kozen we voor de ideale smart-televisie, maar het is eigenlijk veel te heet om binnen voor de buis te zitten. Daarom zoeken we het in de tweede editie buiten op. In de zomer gaat er niets boven een lange avond barbecueën met vrienden en geliefden. Nog vetter is het dan wel om een stijlvolle mannelijke BBQ te hebben. Daarom kozen wij deze week voor deze deals.

Outdoorchef Australia 425 G barbecue

Als je dan toch een avondje gaat barbecueën met maten, dan moet je de steaks wel op deze plaat grillen. De populaire Outdoorchef barbecues zijn doorgaans erg prijzig en we zullen er niet om liegen, ook dit model heeft nog wel een redelijk prijskaartje. Het is echter wel een prijskaartje waar bijna tweehonderd euro van af gaat.

barbecue, deals

Dit is niet enkel een BBQ, de Outdoorchef staat geclassificeerd als ware buitenkeuken en dat klopt ook. De stijlvolle barbecue heeft een flink kookoppervlak van 66 bij 44,5 centimeter. Ook hoef je niet te stuntelen met aanmaakblokjes of briketten. De BBQ heeft vier RVS branders en een elektronische ontsteker. Dit doet misschien een beetje af aan de algehele barbecue-ervaring, maar het gaat er natuurlijk om dat je snel een steak of een mooi stukje zalm op de gril kunt leggen.

Stijlvol en mannelijk

De Outdoorchef is van alle gemakken voorzien, zo kun je op de zijbrander een sausje of jus verwarmen, maar dat is niet het enige wat deze barbecue uniek maakt. Hij staat er stoer bij in elke tuin. Dankzij het grote kookoppervlak kun je ook voor veel gasten zorgen, dit is de ideale barbecue voor een feestje. De BBQ is makkelijk in gebruik, maar zoals met elk grillijzer moet je hem wel goed onderhouden.

barbecue, deals

Ontbreekt dit model nog in je achtertuin? Dan kun je hem bestellen bij fonQ. Deze meesterlijk mannelijke buitenkeuken kocht je voorheen voor 649,- euro, maar is nu afgeprijsd naar 459,- euro, dit maakt hem toch een van de betere deals van deze week.

Technische specificaties Australia 425 G:
 • 4 krachtige RVS branders van totaal 9,6 kW/u
 • 1 zijbrander voor het warm houden van sauzen of om op te koken/wokken
 • Warmhoudrek
 • Elektronische onststeking
 • Thermometer in de deksel
 • Gietijzeren grillroosters
 • In- en uitklapbare granieten zijtafels
 • Vier wielen, vergrendelbaar
 • Kookoppervlak L 64 x B 44,5 cm
 • Afmetingen: H 119 x B 139 x D 56 cm
 • Gasfles mag in het onderstel tijdens het koken
 • 3 jaar garantie

Overal barbecueën

Jij kan dan wel een chille barbecue hebben gekocht, je maten lopen nog redelijk achter. Wil je dan een goede indruk maken? Neem dan deze vette Gentlemen’s Hardware Bucket-barbecue mee. Hij is gemakkelijk overal mee naar toe te nemen en hij ziet er ook nog stoer uit. De handzame BBQ is ook bij fonQ gevonden en uiteraard ook in de aanbieding.

barbecue, deals
Reageer op artikel:
Manners device deals: Outdoorchef barbecue en meer
Sluiten