Redactie
Redactie Advertorial in archief 23 september 2016

Korte film weet ‘Manners-gevoel’ goed te vatten

In onze dagelijkse zoektocht over het Grote Internet lopen we zo nu en dan tegen iets aan waar we écht van onder de indruk zijn. Dit keer ging het iets anders: deze prachtige korte film van regietalent Eché Janga werd ons zomaar in de schoot geworpen. Portfolio – zoals de titel luidt – bevat alle elementen waar Manners voor staat.

Wat kun je vertellen in een korte film? Nou… best veel. En dat zonder één gesproken woord. De film is gemaakt in opdracht van MINI en brengt een nachtelijk avontuur van een jonge man (Frankie Wade) en een bloedmooie vrouw (Lisa van Vlijmen) op een bijzonder sexy wijze in beeld. Verwacht zes duistere minuten vol luxe, dikke MINI’s, spanning, mooie spullen en veel – heel veel – aantrekkingskracht. Denk Manners Inspiration, maar dan in bewegend beeld.

Over de regisseur

Regisseur Eché Janga studeerde vijf jaar geleden af aan de Filmacademie. Nog geen twee jaar later won hij tweemaal een Gouden Kalf voor de film HELIUM. Inmiddels wisselt hij zijn tijd af tussen het regisseren van korte films/commercials en het schrijven van een script voor zijn nieuwe film. Binnenkort spreken we met Janga in de rubriek Manners Man, dus stay tuned.

 

In samenwerking met MINI

Reageer op artikel:
Korte film weet ‘Manners-gevoel’ goed te vatten
Sluiten