Redactie
Redactie Life 01/12/2017

4 redenen waarom je naar de kennismakingsdagen van het Korps Commandotroepen moet

Tegenwoordig wordt er meer van studies geswitcht dan ooit. Mannen en vrouwen die twee of soms wel drie studies proberen zijn geen uitzondering. Het is ook lastig om iets te zoeken wat je leuk vindt. Ook als je een studie hebt afgerond en aan het werk bent kun je het gevoel hebben van: ‘Is dit het nou?’. Wij zouden willen zeggen: kijk eens bij het Korps Commandotroepen. Wij geven je 4 redenen waarom.

1. Sportief
Bij de KCT krijg je een lichaam waar Jason Statham nog jaloers op is en een conditie waar Haile Gebrselassie nog een puntje aan kan zuigen. Je gaat topfit worden en daar word je nog voor betaald ook.

2. Geld
Voor niets gaat de zon op, dus natuurlijk is salaris is een belangrijke factor in je werk. Bij de commando’s zit dat wel goed. Naast je basissalaris bestaan er veel goed betaalde toelages. En als je op missie gaat dan maak je geen kosten, wat weer gunstig is voor je spaargeld. Verder heb je nog veel mogelijkheden om betaalde opleidingen te doen, waar je ook buiten Defensie uitstekend mee uit de voeten kunt.

3. Discipline
Te laat komen? Dat gebeurt je misschien een keer, maar als vervolgens jouw hele groep wordt afgestraft met 100 push ups en 10 kilometer hardlopen, dan gebeurt het jou nooit meer. Tijdens je opleiding leer je een ijzeren discipline en mentaliteit kweken, waar je de rest van je leven profijt van hebt.

4. Wereldverbeteraar
“Heal the world, make it a better place”. Michael Jackson zong er al over, maar als commando help je daadwerkelijk de wereld een stukje beter en veiliger maken. Zo help je onder andere mensen in veiligheid brengen, gebieden evacueren of bestrijd je terrorisme. Bekijk de video hieronder maar even.

In samenwerking met Defensie

Reageer op artikel:
4 redenen waarom je naar de kennismakingsdagen van het Korps Commandotroepen moet
Sluiten