Redactie
Redactie Food & Drinks 29 okt 2018

Hét bier voor daadkrachtige mannen vind je bij…de Lidl

Mannen zijn gek op bier, zoveel is duidelijk. Het goudgele vocht schittert in onze handen tijdens feestelijke momenten, emotionele momenten, sensationele momenten, ontspannen momenten en eigenlijk elk ander moment waarop het gepast lijkt volgens ons mannenbrein. We werken immers hard, maar belonen onszelf ook graag. Maar, welk bier kies je als beloning? Het aanbod aan bieren is immers grandioos. Eén van de betere bieren vind je gewoonweg bij de Lidl, in de vorm van hun nieuwe huismerk: Kordaat.

Kordaat is een premium pils van een hoogwaardige kwaliteit, voor een aangename prijs. Dit oer-Hollandse product heeft een oer-Hollands uiterlijk gekregen: het etiket is stijlvol gehuld in oranje kleuren. We hebben het pils mogen proeven en kunnen bevestigen dat het op geen enkele manier onderdoet voor de pilsener van de Grote Jongens. Kordaat is een ondergistend bier met een goudgele kleur. De smaak is fris en toegankelijk, maar heeft wel degelijk karakter. Puur genieten.

Kordaat: voor daadkrachtige mannen

En, karakter is precies hetgeen waar Lidl op inzet. Kordaat is bedoeld voor daadkrachtige mannen. Mannen die moeilijke beslissingen met gemak nemen. Een man die niet klaagt als hij op z’n pantoffels door regen en wind het vuilnis buiten zet. Zijn hand niet omdraait voor het aanleggen van de WiFi, moeiteloos een spin naar buiten zet als het gezin angstig is, de banden van zijn kinderen plakt in een Siberische storm, z’n maten steunt als ze in nood zijn en zijn vrouw bemint op liefdevolle momenten. Acties die van hem een échte man maken en waarvoor ‘ie beloond mag worden. Uiteraard in de vorm van een heerlijk, koud pils. Want nergens maak je een man zó blij mee.

Kordaat is nu exclusief verkrijgbaar bij Lidl voor €6,49 per krat van 24 flessen. Proost!


In samenwerking met Kordaat

Reageer op artikel:
Hét bier voor daadkrachtige mannen vind je bij…de Lidl
Sluiten