Pim Jansen
Pim Jansen Hebbedingen 14 okt 2020
Leestijd: 2 minuten

Noise cancelling-koptelefoons met korting tijdens Amazon Prime Day

Amazon Prime Day vindt dit jaar plaats op 13 en 14 oktober. Je hebt nog even om te zoeken naar koopjes. We helpen je een beetje met deze vier koptelefoons met active noise cancelling (ANC), die je met korting koopt.

In Nederland loopt de actie tot 14 oktober middernacht. Je hebt 30 dagen de tijd om je te bedenken en het product te retourneren.

Korting op koptelefoons met active noise cancelling

Koptelefoons met actieve ruisonderdrukking zijn belachelijk duur. Daarom kun je het best wachten op acties als de bol 10-daagse of Amazon Prime Day. Vier headphones met lekkere korting.

1. Marshall Mid, ANC Bluetooth On-Ear Headphone

Marshall 4091743 Monitor Bluetooth Over-Ear, koptelefoons, headphone, active noise cancelling
(Afbeelding: Marshall)

We beginnen met de meest stijlvolle noise cancelling headphone uit het rijtje. Het witte Marshall-logo op het zwarte leer straalt meer klasse uit dan ieder ander merk. Maar dat is slechts een mening. Feiten: de koptelefoon heeft tot 20 uren speeltijd met ANC en 30 uren zonder ANC. Dankzij bluetooth is de audiogadget draadloos. Tijdens Amazon Prime Day afgeprijsd van 132 naar 98 euro.

2. Sennheiser Momentum

sennheiser momentum, headphone, koptelefoons, active noice cancelling, amazon prime days
(Afbeelding: Sennheiser)

Vind je goed geluid belangrijker dan stijl, dan is de Sennheiser Momentum het overwegen waard. Koptelefoons van deze Duitse fabrikant zijn oerdegelijk en zelfs de goedkopere modellen beschikken over goed. Dit is eentje in de middenklasse, wat al behoorlijk goed is. Bijzonder aan deze draadloze variant is dat je active noise cancelling kunt instellen in drie verschillende standen. Tijdens Amazon Prime Day krijg je 32 euro korting en betaal je tijdelijk 292 euro.

3. Beats Solo3 Wireless

koptelefoons, headphone, noice cancelling, korting, beats, amazon prime day
(Afbeelding: Beats)

Door naar de koptelefoons van Beats, waarvan je verschillende modellen met korting kunt scoren tijdens Amazon Prime Day. Deze draadloze Beats Solo3 Wireless met noise cancelling is afgeprijsd van 199,95 naar 140,36 euro. Verkrijgbaar in verschillende kleuren.

4. Bose QuietComfort 35

bose headphone sale anc
(Afbeelding: Bose)

Op de valreep nog een koptelefoon van Bose, tevens met noise cancelling. Afgeprijsd van 262,64 naar 198,99 euro.

LEGO-deals tijdens Amazon Prime Day

Check ook deze LEGO-bouwsets die je vandaag nog scoort met dikke korting.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Noise cancelling-koptelefoons met korting tijdens Amazon Prime Day
Sluiten