Pim Jansen
Pim Jansen Uncategorized 31 jul 2018

Funda: bekijk deze Amsterdamse woning en je snapt de prijs van €3.7 mln

Een Amsterdamse woning vinden via Funda kan een hele opgave zijn in de huidige woningmarkt. Zit je wat ruimer in je slappe was, dan gaat het een stuk makkelijker en kom je bijvoorbeeld al snel terecht bij dit wonderschone appartement in het centrum van Amsterdam. Voor 3.7 miljoen euro mag jij jezelf eigenaar noemen van dit art-deco gebouw uit 1903.

De woning aan de Nieuwe Spiegelstraat is niet het eerste het beste appartement wat je in je zoektocht naar een passende woonruimte tegen zult komen. Het is een gebouw met uitstraling en geschiedenis. Ooit was dit de locatie waar de befaamde bank van Lippmann, Rosenthal & Co was gevestigd. Inmiddels is het pand vakkundig gerestaureerd en voorzien van alle mogelijke luxe. Het appartement is voorzien van een zeer ruime woonkamer, een lounge ruimte, vijf slaapkamers, drie badkamers, een bioscoop en een imposant terras. Want wil een mens nog meer?

Unieke ligging in Amsterdam

De unieke locatie in het centrum van de stad maakt dit appartement zeer gewild. De kunstig ontworpen binnentuin in voor Amsterdamse begrippen uniek. De ligging van het appartement zorgt ervoor dat de binnenstad snel bereikbaar is, terwijl je thuis geniet van een serene rust. De master bedroom is voorzien van een eigen jacuzzi, een Dornbach regendouche en is ruim opgezet. Dat is pas ontspannen wakker worden. Koken doe je in de ruim opgezette keuken welke is voorzien van A-merk kookapparatuur. Tijd voor een bezichtiging?

 

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Funda: bekijk deze Amsterdamse woning en je snapt de prijs van €3.7 mln
Sluiten