Pim Jansen
Pim Jansen Style 22 sep 2018

Koop voor 6.000 dollar deze originele Apple-sneakers

Een beetje Apple-fanaticus heeft natuurlijk al lang en breed zijn of haar nieuwe iPhone besteld via de pre-order option (of dat een goede investering is, lees je hier). Mocht je nou denken dat alles wat Apple produceert bijna onbetaalbaar is, dan heb je het verkeerd. De prijs van een nieuwe iPhone verbleekt namelijk bij die van tweedehands Apple-sneakers.

Apple footwear

Inderdaad: Apple sneakers. Ze bestaan echt! Ooit had men het idee opgevat dat het wel erg leuk zou zijn als medewerkers van Apple wandelende reclameborden zouden zijn en aldus werd iedere medewerker voorzien van een paar originele Apple sneakers. Die waren dus niet weggelegd voor de gewone man. Dat die sneakers vandaag de dag een gewild verzamelaars object zijn geworden, zal je dan ook niets verbazen.

 

6.000 dollar voor een paar versleten sneakers

Er is echter goed nieuws voor de echte Apple fanaten: met een beetje geluk (en een goed gevulde bankrekening) kun je in het bezit komen van een origineel paar Apple sneakers. Goedkoop zijn ze niet, reken in ieder geval op een bedrag van zesduizend dollar. Voor dat bedrag hebben we ze in ieder geval online gespot. Daar kun je heel wat nieuwe iPhones voor halen.

 

Reageer op artikel:
Koop voor 6.000 dollar deze originele Apple-sneakers
Sluiten