Mark Hofman
Mark Hofman Films & Series 20 nov 2018

Komt komedieserie Scrubs terug met een tiende seizoen?

Films en series worden anno 2018 als een malle voorzien van rebooths en remakes. Content dat vroeger scoorde zou dat vandaag de dag ook met al het gemak van de wereld kunnen doen. Iets wat ervoor kan zorgen dat de oude hitserie Scrubs een tiende seizoen krijgt. De gehele cast was aanwezig tijdens het Vulture Festival dit weekend en dat is vragen om problemen. Problemen die komen in de vorm van mensen die, bijna letterlijk, schreeuwen om een rebooth. Maar komt die er?

Tiende seizoen voor Scrubs?

Scrubs was een ontzettende populaire sitcom die van 2001 tot en met 2010 een glimlach op veel gezichten wist te toveren. Iets wat, helaas, met het negende en laatste seizoen mislukte. De serie kende een slecht einde en veel fans waren teleurgesteld. Zou dat ervoor kunnen zorgen dat het team achter de serie een ander einde willen maken? Tegenover Deadline laat Bill Lawrence, de grote man achter de serie, weten dat hij het niet erg zou vinden.

Bill zou zonder twijfel nog een keer met de crew, cast en schrijvers willen werken. Maar eerlijk gezegd moeten daar, volgens de maker, toch echt de juiste redenen voor zijn. Mochten de sterren van de serie geen werk hebben en op Lawrence afstappen voor een rebooth: dan komt hij er. Maar volgens de regisseur zit het wel goed met de sterren van Scrubs.

Zach Braff zorgt voor chaos

Het is geen geheim dat Scrubs een succesvolle tijd achter zich heeft gelaten. De serie heeft acht bijzonder populaire seizoenen gekend en sloot helaas af met een minder goed negende seizoen. Maar dat dit de fans niet heeft tegengehouden in hun enthousiasme, mag duidelijk zijn. Zach Braff, de man die de hoofdrol van de serie vertolkte, zorgde daadwerkelijk voor wat chaos. De man zette een foto van de cast op het Vulture Festival op zijn Twitter. De beschrijving van de foto hielp overigens niet mee met de rust…

Zach Braff on Twitter

Season 10?

Fans willen meer zien van het geniale Scrubs en wij stiekem ook. Maar het mag duidelijk zijn dat het wel goed moet gebeuren en niet, zoals Bill dat zegt, om het geld moet gaan. Geef ons een goed einde van deze legendarische sitcom!

 

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Komt komedieserie Scrubs terug met een tiende seizoen?
Sluiten