Jan Heemskerk
Jan Heemskerk Women 17 jan 2016

Koblenko, sexpert van Nederland

Niemand onthoudt ooit wie er tweede was. En zo zullen jullie ook snel vergeten wie er tweede was bij de Nationale Sekstest, dit jaar voor het eerst in Nederland, afgelopen woensdag uitgezonden, op jouw RTL5! Gepresenteerd door het sterrenduo Rick Brandsteder en Yolanthe Sneijder-Cabau, die nog niet alle babykilo’s kwijt is, maar dat geeft niks, echt niet, we hopen dat de kleine XX er een gezonde maaltijd aan heeft, het is deze brave baby van harte gegund! God allemachtig.

Anyway, tot zover het alledaagse seksisme, laten we het eens over mij hebben, want ik was het, die tweede werd in het BN’ers-vak, precies onder het wakend oog van sexpert Goedele Liekens. Ik eindigde met een mooi eindcijfer ruim boven modecoryfee Fred van Leer (topgozer), presentatrice en ZP-activiste Sylvana Simons, theaterman Marc de Hond, rapper, vrouwenliefhebber en raskomiek Keizer, zanger/ ideale schoonzoon Dioni Jurado en de bloedserieuze vlogster/ DJ Monica Geuze, die het allemaal een beetje vies leek te vinden, die mallepraat over rimmen en teabaggen en de startsnelheid van sperma. De schat.

Tot zover dan echt het alledaags seksisme, laten we het eens over Victoria Koblenko hebben! Die was namelijk de nummer 1, 1, 1 van de Sekstest, met geruime voorsprong op mijn persoon, de nummer twee, die jullie dus gaan vergeten! Victoria was van alle BN’ers met voorsprong het best op de hoogte van de naam van malle seksuele handelingen, de pornostatistieken van de Gemiddelde Nederlandse Vrouw, het fruit waar je geil van wordt, hoe het heet als je wilt neuken met een life size knuffelbeer, en wat ‘op zijn Russisch’ ook weer betekent, wat vermoedelijk hetzelfde is als op z’n Oekraïens, dus die voorsprong had ze dan weer wel.

Een foto die is geplaatst door Victoria Koblenko (@vkoblenko) op

Waarmee het echt is afgelopen met het alledaags seksisme, hoor, want: wat een vrouw, die Victoria Koblenko! Wat een icoon! Feminist! Multitalent en heldin! Hulde! En dit dan mede namens Manners.nl-opperhoofd Mitchell van der Koelen, die mij opdroeg – niet dat ik veel aansporing nodig had – op een ode te schrijven aan deze zelfde Victoria. Ik quote: ‘Jan, kun jij niet een lofdicht componeren op Koblenko, want die is behalve knap, intelligent, sociaal bewogen, talentvol, internationaal succesvol en onbedaarlijk aantrekkelijk op een bijzonder primitief niveau, nu óók nog eens de winnaar van de Nationale Sekstest!

Ik kon er niet veel aan toevoegen. Behalve misschien dat ze ook een eigen wodkamerk heeft. Wat cool is. En een lingerielijn. Die hot is. En rondrijdt in een legergroen gewrapte Jaguar. Wat gewoon downright awesome is. Ook echt bijzonder mooi is, met name als ze zich door deze of gene modegod laat hullen in heuse couture-met-bijpassend-haar. En mij af en toe het genoegen doet om met haar groene Jaguar in zo’n couture-jurk met dat designhaar opzichtig recht voor een terras te parkeren en dan aan mijn tafeltje te komen zitten. Met een Victoriaanse bear hug en een dikke zoen. Waar menig man vanwege hevige emotie bij zou flauwvallen.

Een foto die is geplaatst door Victoria Koblenko (@vkoblenko) op

Maar niet ik. Want ik ken deze Koblenko al jaren van beroepswege. Ze is the one that always gets away. Maar die we nooit zullen opgeven. Omdat het altijd een genot is deze fenomenaal zakelijke, razendscherpe en hilarisch grappige succeschick even te spreken en te zien. Omdat ze inderdaad alles is wat ze zeggen, zijzelf trouwens als eerste.

Een foto die is geplaatst door Victoria Koblenko (@vkoblenko) op

Het is dat ik geen twintig jaar jonger, veel gespierder, rijker en machtiger, intelligenter en internationaler, cultureler, modieuzer, balvaardiger, grappiger en seksueel capabeler ben – en omdat ik vermoed dat Victoria er stiekem allang een grote liefde op nahoudt, en anders ik wel -, maar anders zou ik alles op alles zetten om deze prachtvrouw te veroveren en nog lang en gelukkig haar persoonlijk reis- , lijf- en seksslaaf te zijn. Voor nu volstaan we met…

Victoria, gefeliciteerd: je bent de Manners Droomvrouw van de Maand! We houden van je!

Een foto die is geplaatst door Victoria Koblenko (@vkoblenko) op

[FB_AANJAGER]

Reageer op artikel:
Koblenko, sexpert van Nederland
Sluiten