Daniel Craig lost verraderlijke moord op in sterrenfilm Knives Out

Star Wars: The Last Jedi is nou niet bepaald de meest geliefde film die Rian Johnson heeft afgeleverd in zijn carrière. Veel fans zagen die film als het teken dat Disney voor goed Star Wars heeft verpest. Met Knives Out krijgt Johnson opnieuw de kans om zichzelf te bewijzen.

Knives Out: indrukwekkende sterrencast

Althans, onder het grote publiek. Met de ondergewaardeerde science-fiction film Looper liet de regisseur zien dat hij weet hoe je ijzersterke films maakt. Op 28 november keert Johnson terug naar zijn roots, naar het genre dat in de vorm van de film Brick in 2005 voor zijn doorbraak zorgde: detectivefilms.

Dan komt namelijk Knives Out, een film met een van de meest indrukwekkende casts die we in de afgelopen jaren zijn tegengekomen. Komt ie: Daniel Craig, Toni Collette, Chris Evans, Ana De Armas, Jamie Lee Curtis, Christopher Plummer, Don Johnson, Noah Segan, Edi Patterson, Riki Lindhome, LaKeith Stanfield, Katherine Langford, Jaeden Martell, en Michael Shannon

Craig, die in februari als James Bond te zien zal zijn in No Time To Die, speelt een detective genaamd Benoit Blanc. Hij krijgt de opdracht om een klassiek whodunnit op te lossen. Een beroemde misdaadschrijver genaamd Harlan Thrombey is namelijk dood aangetroffen op zijn 85e verjaardag.

Het lijk werd gevonden in zijn peperdure optrekje. Benoit Blanc, zelf ook niet vies van het leven op stand, moet zich een weg banen door de disfunctionele familie en stafleden van de beroemde schrijver. Ondertussen vliegen de rode haringen links en rechts voorbij.

Knives Out Trailer Daniel Craig
Bron: Lionsgate

Lovende recensies

Maar check vooral even de final trailer. Dan heb je waarschijnlijk meteen door waarom men zo hyped is over Knives Out. Het belooft een heerlijk vermakelijke detectivefilm te worden, zoals we die veel te weinig gezien hebben in de afgelopen jaren. Tevens zitten in deze trailer een aantal quotes van critici.

Check hier de RottenTomatoes-pagina voor Knives Out voor een iets objectievere selectie aan reviews. Spoiler-alert: ze zijn bijna allemaal zeer positief! Knives Out draait vanaf 28 oktober in de Nederlandse bioscopen.

Knives Out (2019 Movie) Final Trailer – Daniel Craig, Chris Evans, Ana de Armas

Knives Out-In theaters November 27, 2019. Daniel Craig, Chris Evans, Ana de Armas, Jamie Lee Curtis, Toni Collette, Don Johnson, Michael Shannon, LaKeith Stanfield, Katherine Langford, Noah Segan, Edi Patterson, Riki Lindhome, Jaeden Martell, and Christopher Plummer.

Reageer op artikel:
Daniel Craig lost verraderlijke moord op in sterrenfilm Knives Out
Sluiten