Alrik de Jong
Alrik de Jong | LinkedIn Style 29 jul 2019

6 kleurrijke sneakers in teken van de Pride Week 2019

Hou je van kleurrijke sneakers én kleurrijke mensen? Dan zit je goed in juni, te weten dat het wereldwijd Pride Week 2019 is. Zes stijlvolle sneakers die in het teken staan van deze maand.

Pride Week 2019

In Nederland vindt de Pride Week van 27 juli tot 4 augustus 2019 plaats. Dit is de week dat in Amsterdam en de rest van Nederland liefde wordt gevierd. En dan hebben we het over liefde in alle mogelijke vormen. Merken als Nike, Adidas en New Balance haken hier jaarlijks op in met kleurrijke sneakers waarop de regenboogkleuren welig tieren. Dit is onze top 6.

Nike Air Max 720 BETRUE

Te beginnen met de Nike Air Max 720 BETRUE sneakers, die in samenwerking zijn gemaakt met Gilbert Baker, de ontwerper van de regenboogvlag die symbool staat voor de LHBTI-community. De pride sneakers van Nike kosten 190 euro.

Nike Air Max 720 BETRUE, sneakers, pride maand, 2019, regenboog

Adidas Originals Continental 80 Pride

Dan onze persoonlijke favoriet, de Continental 80 Pride van Adidas Originals. Geniaal door zijn eenvoud. Veel mooier kun je de regenboogkleuren niet op sneakers verwerken. Check ook het Adidas-logo op de tong. Je koopt ze voor 99,95 euro.

Adidas Originals Continental 80 Pride, sneakers, pride maand, 2019, regenboog

Todd Snyder x New Balance 997 ‘Love’

New Balance doet ook mee en lanceerde onlangs de heerlijke pride sneakers Todd Snyder x New Balance 997 ‘Love’. Juist, in samenwerking met de Amerikaanse modeontwerper Todd Snyder. Je koopt de sneakers, met ook weer een kleurrijk detail op de tong, voor 220 euro.

Todd Snyder x New Balance 997 Love, sneakers, pride maand, 2019, regenboog

Nike Air Max 90 QS ‘BETRUE’

De Nike Air Max 90 QS ‘BETRUE’ is een heerlijke schoen. Let vooral op de details in de de swoosh, zoals het Nike-logo genoemd wordt. Deze sneakers kosten je 140 euro.

sneakers, pride week, 2019, Nike Air Max 90 QS 'BETRUE'

Converse Chuck 70 Pride High Top

Als je echt voor glitters en kleuren gaat, dan ben je bij Converse aan het goede adres. Het schoenenmerk komt met een complete collectie, die verder gaat dan alleen sneakers. Onze favoriet is de meest ingetogen schoen uit de collectie, de Chuck 70 Pride High Top. Kost je 90 euro.

Converse Chuck 70 Pride High Top, sneakers, pride maand, 2019, regenboog

Vans Rad Rainbow Slip-on SF

Sluiten we af met de meest stijlvolle slip-on van Vans die we in tijden hebben gezien: de Rad Rainbow Slip-on SF. Kost je 48 euro, maar je moet er snel bij zijn. Vans doneert overigens 50.000 dollar aan het Trevor Project.

Rad Rainbow Slip-on SF, sneakers, pride maand, 2019, regenboog

Lees ook ons interview met Nassiri Belaraj, de moedige man achter de Marokkaanse boot tijdens de Gay Pride.

Reageer op artikel:
6 kleurrijke sneakers in teken van de Pride Week 2019
Sluiten