Pim Jansen
Pim Jansen Stijl 10 feb 2019
Leestijd: 2 minuten

Deze kledingitems maken de man (volgens de vrouwen van Reddit)

Alhoewel er de laatste jaren veel is veranderd, blijven sommige dingen gewoon onveranderlijk. Dat geldt zeker voor de manier waarop een vrouw de man observeert en conclusies trekt. Anno 2019 maken kleren nog steeds de man en zal menig vrouwelijk schepsel al snel doorlopen als jouw kleding keuze haar hele foute signalen geeft. Hoe zorg je er dan wel voor dat je droomvrouw je eindelijk wel ziet staan? Tijd voor een spoedcursus psychologische beïnvloeding van de vrouw.

Opgerolde mouwen

De meeste vrouwen houden van actie en dus moet dit terug te zien zijn in je kledingkeuze. Opgerolde mouwen dus. Volgens menig vrouw is dit voldoende om haar gedachten af te laten dwalen naar spannende momenten: “Jongens die een button-down overhemd dragen, de mouwen net voorbij hun ellebogen opstropen om hun onderarmen bloot te leggen. Die onderarmen. Dat is het gewoon helemaal”, aldus een zekere dame op Reddit. En nee: dit is niet alleen de mening van een willekeurige vrouw met een houthakkerfetisj. Deze post was op Reddit al meer dan 11.000 keer ge-liked. Dat zegt genoeg toch?

Goed passende jeans

Het blijft het klassieke item wat niet in je kledingkast mag ontbreken: de jeans. Maar, let op: koop niet de eerste de beste jeans die een overijverige verkoper je wil aanraden. Uiteindelijk gaat het om de pasvorm. Het moet goed zitten. Voor de vrouw betekent het dus dat het je uitstraling vergroot. Een goed gevormde bilartij moet dus zeker zichtbaar zijn. “Jeans die goed passen. Hetzelfde geldt voor schoenen.”

Classy Knitwear

Je moet het eigenlijk wel durven: een gebreide trui dragen. Sommige vrouwen worden er helemaal wild van, zeker als het een sublieme kwaliteit betreft. Houdt er wel rekening mee dat de interesse snel verdwijnt als je jouw gebreide trui te vaak draagt. “Een gebreide trui die precies goed zit, maakt een man gewoon tot een gewild lustobject.” Zoals een van de vrouwelijke deelnemers zei, voelde ze zich in eerste instantie aangetrokken vanwege de trui van een van haar collega’s, maar verloor zij snel interesse vanwege zijn gebrek aan hygiëne: “Ik vond zijn trui leuk, maar hij verloor zijn aantrekkingskracht omdat hij het te vaak droeg.”

Een leuk uurwerk

Eén commentator op Reddit zei dat de aantrekkelijkheid van een man afhankelijk is van één ding: “De combinatie van een mooi passend shirt en een horloge”. Maar zoals anderen hebben opgemerkt, moet je onderscheidend vermogen groot zijn: “Een mooi horloge. Maar dan niet zo’n overdreven variant.” Gelukkig hebben wij een verzameling mooi horloges voor je op een rij gezet.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Dmarge

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.

Reageer op artikel:
Deze kledingitems maken de man (volgens de vrouwen van Reddit)
Sluiten