Alrik de Jong
Alrik de Jong | LinkedIn Style 23 okt 2020

De kleding van Neo in The Matrix Reloaded is te koop

Je kunt de kleding kopen die Keanu Reeves droeg als Neo in The Matrix Reloaded. Daarvoor heb je wel een behoorlijke spaarrekening nodig, te weten dat de originele items geveild worden.

Naast dat The Matrix-trilogie baanbrekend was wat betreft het plot en filmtechnieken, zaten de films ook vol goede stijlelementen. Zo waren we jarenlang verliefd op de in leer gehulde Trinity (Carrie-Anne Moss) en wilden we erbij lopen als Neo (Keanu Reeves).

Kleding Neo uit The Matrix Reloaded te koop

De films hadden destijds echt invloed op het modebeeld. In die tijd wilde je ook zo’n scherpe zonnebril en strakke zwarte jas. The Matrix Reloaded is het tweede deel van de trilogie. De krachten en vaardigheden van Neo waren geoptimaliseerd, zijn outfit ook. De stijlen van andere personages waren overigens ook om door een ringetje te halen.

the matrix reloaded, kleding, te koop, neo, keanu reeves
(Afbeelding: Warner Bros.)

vanaf 29 oktober kun je bieden op de kleding die Keanu Reeves droeg op de set van The Matrix Reloaded. Je kunt je hier inschrijven.

De kledingitems en accessoires uit The Matrix Reloaded zijn onderdeel van de jaarlijkse veiling van Prop Store. Dit jaar worden er kledingstukken uit onder meer Pretty Woman, Star Wars: Revenge of the Sith, Batman en Alien geveild. Je kunt bieden op negenhonderd verschillende stukken. De items die Keanu Reeves droeg als Neo, zijn geprijsd tussen de 52.000 en 78.000 dollar.

Stropdas The Joker en lightsaber Obi Wan Kenobi

Een ander pronkstuk tijdens de naderende veiling is de stropdas die Heath Ledger droeg als The Joker in The Dark Knight. Hiervoor moet je naar schatting tussen de 10.000 en 13.000 dollar neertellen. Er gaat zelfs een lightsaber onder de hamer, en wel eentje die Ewan McGregor als Obi-Wan Kenobi in zijn handen had in Star Wars: Revenge of the Sith. Voor het lichtzwaard moet je minimaal een ton op je bankrekening hebben staan.

😎 Check ook: Keanu Reeves voor Saint Laurent is alles wat je als man wil zijn

Reageer op artikel:
De kleding van Neo in The Matrix Reloaded is te koop
Sluiten