Kingsman prequel gaat terug naar WWI: eerste trailer toont geweldige cast

Begin 2015 verscheen de allereerste Kingsman film. Een komische en keiharde, maar vooral stijlvolle actiefilm. Dit werd de grote doorbraak voor Taron Egerton en de film wordt nog steeds geroemd vanwege één van de beste en bruutste vechtscènes uit de filmgeschiedenis. Er kwam logischerwijze een vervolg met een nog betere cast. Opnieuw een hele vermakelijke film en dus is het hoog tijd voor deel drie. Terug naar de Eerste Wereldoorlog voor The King’s Man.

Het derde deel in de serie gaat anders worden dan je gewend bent. Geen Colin Firth als Harry Hart of Taron Egerton als Eggsy. Niets van dat, want we gaan terug in de tijd. Terug naar waar het allemaal begon voor The Kingsman. Terug naar de Eerste Wereldoorlog, maar dan wel op een manier die we inmiddels kennen van de serie. De film neemt het niet zo nauw met de wereldgeschiedenis, maar we zien wel enkele historische karakters voorbijkomen.

Kingsman prequel gaat terug naar WWI

Om te beginnen met de grote bad guy: Raspoetin. De bebaarde Rus zal gespeeld worden door Rhys Ifans. De man die hem moeten gaan tegenhouden is spion T.E. Lawrence, gespeeld door Ralph Fiennes. Hij neemt de jonge Conrad (gespeeld door Harris Dickinson) onder zijn hoede en stoomt hem klaar voor het spionnen bestaan. Hierin zullen ze ondersteund worden door niemand minder dan Liam Neeson. Hij neemt de rol van Maarschalk Kitchener op zich.

Onlangs verscheen de eerste trailer en die is dus wel enigszins anders dan we gewend zijn van de Kingsman films. Het decor is niet de moderne wereld, maar de gruwelijke slagvelden van de Eerste Wereldoorlog. Dit film lijkt daardoor wat duisterder te gaan worden, maar die typische Kingsman stijl, humor en soundtrack zal ongetwijfeld nog aanwezig zijn.

The King’s Man | Official Teaser Trailer [HD] | 20th Century FOX

In 2020, they will become kings. Watch the new teaser trailer for The King’s Man now. See the film in theatres February 14, 2020. As a collection of history’s worst tyrants and criminal masterminds gather to plot a war to wipe out millions, one man must race against time to stop them.

Releasedatum The King’s Man

Ook is er ditmaal een Nederlandse inbreng. Nee, geen Barry Atsma, Famke Janssen of andere acteur van eigen bodem, maar een historisch karakter uit ons land. Exotische danseres en spionne Margaretha Geertruida Zelle, beter bekend als Mata Hari, zit in de film. Zij zal gespeeld worden door de immer beeldschone Gemma Arterton. Al met al dus genoeg redenen om de derde Kingsman in de gaten te houden.

The Kings Man zal vanaf 14 februari 2020 te zien zijn in de bioscoop. Dat is dus iets later dan eerst gedacht.

Maxim

Reageer op artikel:
Kingsman prequel gaat terug naar WWI: eerste trailer toont geweldige cast
Sluiten