Yes! Kingsman 3 verschijnt volgend jaar in de bioscoop

Het is inmiddels alweer vier jaar geleden dat de eerste Kingsman film de bioscoop binnen knalde. Binnen no-time groeide de film uit tot een behoorlijk succes en vergaarde de spionagethriller met de nodige humor een flinke fanschare. In 2017 verscheen logischerwijze het tweede deel The Golden Circle. Deze werd helaas wat minder goed ontvangen. Gelukkig heeft dit geen gevolgen voor de serie, want het derde deel is officieel aangekondigd.

Lang hoeven we daar niet op te wachten, want in november 2019 moet de film al gaan draaien in de bioscoop. Vooral schrijver en regisseur Matthew Vaughn is blij dat de filmserie een derde deel krijgt. Hij was namelijk al vanaf de eerste minuut van plan om er een trilogie van te maken. Waarschijnlijk gaat het wel bij drie delen blijven. Matthew Vaughn had er namelijk het volgende over te zeggen: “the third film will provide “the conclusion of the Harry Hart-Eggsy relationship.”

De terugkeer van Eggsy en Harry Hart

Hij bevestigt daarmee dus ook meteen dat Taron Egerton en Colin Firth hun opwachting gaan maken in het derde deel. Wie er verder in de cast zitten is nog niet bekend, maar het zal waarschijnlijk niet lang duren voordat de eerste trailer meer duidelijkheid gaat geven. Totdat het zover is moeten we het doen met de eerste twee delen van de film, maar dat is zeker geen straf. Zo gaat de epische scène die je hieronder kunt vinden echt nooit vervelen.

KINGSMAN: THE SECRET SERVICE Movie Clip – Church Massacre |4K ULTRA HD| Colin Firth Action 2014

KINGSMAN: THE SECRET SERVICE Movie Clip – Church Massacre |4K ULTRA HD| Colin Firth Action 2014 SUBSCRIBE for more Movie Trailers HERE: https://goo.gl/Yr3O86 PLOT: A spy organization recruits an unrefined, but promising street kid into the agency’s ultra-competitive training program, just as a global threat emerges from a twisted tech genius.

Kingsman 3 in de bioscoop

Laten we hopen dat het derde deel het niveau van de eerste film kan halen en de trilogie op een waardige manier kan afsluiten. November 2019 gaan we het zien.

GQ

Reageer op artikel:
Yes! Kingsman 3 verschijnt volgend jaar in de bioscoop
Sluiten