Alrik de Jong
Alrik de Jong | LinkedIn Advertorial 16 september 2019

Bud is verkrijgbaar in Nederland en dat is reden voor een feest

bud, bier, nederland

Wij houden van die Amerikaanse filmscène waarin een man en vrouw een potje poolbiljart spelen in een café, met een flesje Bud in de handen. Of die scène van een Amerikaanse feest met ijskasten vol bier. Willen wij ook, denken we dan. Onze gebeden zijn gehoord, want het Amerikaanse biermerk Bud wordt eindelijk in Nederland gelanceerd. Met een groot feest, waar jij bij kunt zijn. En als daar dezelfde sfeer hangt als tijdens het besloten feest Kings Alley, dan zeggen wij: ‘Go there!’.

Fotografie: Rein Kooyman / Since’88

Bud eindelijk verkrijgbaar in Nederland

Bud – ook wel The King of Beers genoemd – is al in ruim 750 Nederlandse horecazaken verkrijgbaar. En vanaf volgende week zul je het Amerikaanse bier ook in de winkels zien liggen. Eindelijk weer een nieuw internationaal premium pilsner in de schappen.

bud

Waar Bud zich in onderscheidt? Nou, persoonlijk vinden wij het imago alleen al lekker. Een Bud in je handen geeft ons het gevoel in een Amerikaanse film te zitten. Daarnaast heeft het bier een ‘smooth taste’, die makkelijker te proeven is dan te omschrijven. Bud wil naar eigen zeggen mensen inspireren om zelf de regie in het leven te pakken, taboes te doorbreken, dromen na te jagen en trots te zijn op dat waar jij in gelooft. Yep, dit is het biermerk van nu. Anders dan andere biermerken omarmt Bud bijvoorbeeld de dingen die voor de massa niet zo voor de hand liggend zijn. De focus ligt op hiphop, techno, house en fashion. Zo wordt DJ Jarreau Vandal geportretteerd door Bud en volg je zijn weg naar succes.

BUDX

Die taboes kun je direct doorbreken tijdens de eerste Nederlandse editie van BUDX in Amsterdam. BUDX wordt over de hele wereld georganiseerd en zet dit jaar voor het eerst voet op Nederlandse bodem. Het tweedaagse evenement staat in het teken van muziek, kunst en fashion en omvat diverse panels, masterclasses, visual arts en installaties. Zo presenteren Nick Verstand en Salvador Breed een installatie en is er een light performance van Raito. en Boris. Beide avonden worden afgesloten met verschillende DJ-acts, waar onder andere Kerri Chandler en Benji B deel uit maken van de line-up.

bud, nederland

“Met BUDX omarmen we de hedendaagse cultuur en positioneren we ons in nachtleven. Als internationale speler hebben we een grote slagkracht die we graag inzetten om de lokale cultuur en jong talent te ondersteunen en inspireren”, zegt brand manager Caroline Klaassen. Het feest is op 25 en 26 september gratis te bezoeken, maar je moet wel ingeloot worden. Schrijf je hier in.

Kings Alley

Zoals gezegd was afgelopen vrijdag het besloten feestje Kings Alley. Industriële ruimte, coole beats en koelkasten vol Bud. Ja hoor, dan heb je ons. Check hieronder de foto’s.

In samenwerking met Bud.

Reageer op artikel:
Bud is verkrijgbaar in Nederland en dat is reden voor een feest
Sluiten