Pim Jansen
Pim Jansen Human Interest 8 jul 2020
Leestijd: 2 minuten

Kim Kardashian West als first lady? Dat ziet er zo uit

Kanye West lijkt écht voor het presidentschap van Amerika te gaan en wel onder de noemer Birthday Party. Kim Kardashian als first lady, dat zou wat zijn.

Blijft voormalig topmodel Melania Trump de first lady of wordt het Kim Kardashian? Of is het Witte Huis straks het domein van Paris Hilton als eerste vrouwelijke president. Welkom in de real-life Black Mirror-episode die 2020 heet.

“Als wij winnen, is het een verjaardag voor iedereen. Vandaar Birthday Party”, aldus Kanye West. Hij was liever de Republikeinse presidentskandidaat geweest, “maar dat kan niet zolang Donald Trump er nog is”, aldus de rapper. Wat betreft zijn campagne-slogan houdt de echtgenoot van Kim Kardashian het simpel: “YES!”. Als running-mate heeft hij Michelle Tidball, een predikant uit Wyoming, aangesteld.

Kim Kardashian als first Lady

Mocht Kanye West president van de Verenigde Staten worden, dan wordt het Witte Huis het decor van één grote realityshow met Kim Kardashian als first lady. Hoe zij eruit zou zien in deze rol? Fotograaf Steven Klein verbeelde het in 2017 al met een fotoshoot in Interview Magazine.

Steven Klein zette in 2017 een mooi geromantiseerd beeld neer van Kim Kardashian West in de stijl van Jackie Kennedy, first lady in de tijd dat John F. Kennedy president van Amerika was. De werkelijkheid heeft deze stijlvolle reportage ingehaald en we vrezen dat ‘s werelds bekendste socialite de Jackie Kennedy-stijl achter zich laten. Mocht het zover komen, dan krijgen we hoe dan ook meer selfies dan ooit vanuit het Witte Huis. Ach, heeft ook wel weer wat.

Kanye West: als ik president wordt is dat Gods keuze

De Amerikaanse presidentsverkiezingen vinden al over een paar maanden plaats, maar onafhankelijke kandidaten kunnen zich nog wel melden. In enkele cruciale staten is die deadline al verstreken, maar dat lijkt Kanye West niet veel te doen.”Als ik in 2020 win dan was het Gods keuze. Als ik in 2024 win dan is dat Gods keuze.” Kim Kardashian zal er tegen die tijd in iedere geval niet heel veel anders uitzien als first lady.

Check ook: 5 redenen om juist nu Trump: An American Dream op Netflix te kijken

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Echte verhalen regelrecht in je mailbox.

Reageer op artikel:
Kim Kardashian West als first lady? Dat ziet er zo uit
Sluiten