Thomas Aalderink
Thomas Aalderink Human Interest 2 apr 2019
Leestijd: 2 minuten

Ouch! Khabib Nurmagomedov zet Conor McGregor keihard op z’n plek met rake tweet

Ook als er niet gevochten wordt, is de UFC zeker de moeite waard om te volgen. Het lijkt soms wel een soap hoe de vechters buiten de octagon met elkaar omgaan. Als je het zo bekijkt is Conor McGregor in ieder geval de grote ster. De grofgebekte Ier laat geen kans onbenut om zijn tegenstanders vocaal aan te vallen. Zo reageerde hij onlangs op een Twitterbericht van Khabib Nurmagomedov en dat had The Notorious beter niet kunnen doen.

De Rus slaat namelijk niet alleen in de ring hard terug, maar ook op Twitter. Khabib zette Conor McGregor op hardhandige wijze op zijn plek nadat de Ier op zijn Tweet had gereageerd. De digitale woordenwisseling begon namelijk met een bericht van de man uit Rusland. In onderstaande tweet bedankte Khabib zijn fans en liet hij meteen weten dat hij spoedig terug zal keren.

khabib nurmagomedov on Twitter

Great feeling, after 5 championships rounds. See you soon my fans, very soon. And thank you all you guys, for support all these years. https://t.co/y2zcknBuxQ

Je moet geen ruzie zoeken Met Khabib

Totaal geen aanval op Conor McGregor dus, maar toch kon de Ier zich weer eens niet inhouden. Zoals zo vaak trok The Notorious de discussie weer in het financiële. In de tweet refereert Conor naar het feit dat de Rus flink moest inleveren na het kampioensgevecht tussen de twee kemphanen. Khabib viel toen na afloop van het gevecht de trainer van McGregor aan en werd daar hard voor gestraft.

Conor McGregor on Twitter

You got your money took and your brothers eye socket shook when you fought me you little rat. Viva Las Vegas baby the gaf always wins. Big stomper party in the Wynn coming soon! @ProperWhiskey @WynnLasVegas #ad https://t.co/oN0KBCm7N3

Wat man uit Dublin even vergeten was, is dat Khabib helemaal niks om geld geeft. Voor hem is eergevoel en zijn nalatenschap veel belangrijker. De hele geldkwestie veegt hij vervolgens van tafel en herinnert de Ier er even aan dat de pijnlijke nederlaag die hij geleden heeft nooit meer uit de geschiedenisboeken zal verdwijnen. Vervolgens reageert hij nog even op het aangekondigde pensioen van The Notorious. Na deze harde tweet kunnen we Khabib wel uitroepen tot winnaar van de discussie.

khabib nurmagomedov on Twitter

@TheNotoriousMMA money comes and goes, the honor that you lost that evening will never return, live with it. Finish career in mma, but start career on twitter? #twitterWarrior

Conor McGregor weet van geen ophouden

Ondertussen heeft de Ier het ook alweer aan de stok met iemand anders. Ditmaal was de tweet geadresseerd aan een Hollywood ster. Wie? Dat lees je hier.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Sportbible

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Echte verhalen regelrecht in je mailbox.

Reageer op artikel:
Ouch! Khabib Nurmagomedov zet Conor McGregor keihard op z’n plek met rake tweet
Sluiten