Life 15 okt 2018 Thomas Aalderink

50 Cent doet Khabib een bizar voorstel, maar de Rus heeft andere plannen

Sinds vorige week is er een hoop gebeurd in de vechtsportwereld. UFC 229 was een ongekend spektakel. Vooral na afloop liep het behoorlijk uit de hand. Khabib Nurmagomedov won dan wel, maar zijn acties na afloop kunnen flinke gevolgen gaan hebben. Daar is de Rus die McGregor versloeg het niet mee eens en dreigt zelfs dat hij de UFC gaat verlaten. Gelukkig voor hem heeft The Eagle al genoeg andere opties.

Het begon met een grap dat de Rus naar de WWE zou gaan, maar er komen ook serieuzere voorstellen voorbij. De meest interessante komt van Curtis Jackson, die je waarschijnlijk beter kent als 50 Cent. De rapper heeft nauwe banden met een andere MMA vechtsport organisatie, Bellator. Nu Khabib in de clinch ligt met zijn huidige werkgever, wil 50 Cent daarvan profiteren.

50 Cent wil Khabib binnenhalen

Via Instagram liet de rapper weten dat hij het totaal niet eens is met de manier waarop Khabib behandeld wordt door de UFC. 50 Cent deed de Rus ook meteen een voorstel: twee miljoen in cash als hij naar Bellator komt. The Eagle hoeft alleen maar ‘ja’ te zeggen en dan gaat de rapper het allemaal regelen met Dana White. Zo gemakkelijk zal dat natuurlijk niet gaan, maar je weet nooit hoe het gaat lopen.

50cent on Twitter

I️ think it’s wrong what the UFC is doing to Khabib, they didn’t do the same thing to McGregor. I’ll pay 2 million cash tonight if he will fight for me at Bellator.

Ondanks dat de Russische vechter en Amerikaanse rapper inmiddels best wel dikke maatjes zijn, is de kans klein dat Khabib overstapt naar Bellator. Niet alleen omdat het een stap terug is, maar vooral omdat de man uit Dagestan een andere tegenstander op het oog heeft. Hij wil namelijk Conor McGregor achterna en een poging wagen om de bokslegende Floyd Mayweather Jr. te verslaan.

De koning van de jungle

In onderstaande video, die op Instagram verscheen, laat Khabib weten dat hij het wel aandurft. “Hey, laten we dit doen Floyd! Wij moeten nu wel tegen elkaar vechten. 50-0 tegen 27-0. Twee gasten die nooit verliezen. Waarom niet? Er kan tenslotte maar één koning zijn in de jungle.” Of de 41-jarige Floyd Mayweather interesse heeft, is nog niet bekend. Maar als het genoeg oplevert, kan het maar zo gaan gebeuren.

Ohhh💩💩💩💩!!!! @khabib_nurmagomedov said he want all the 💨💨💨💨…. f….k @ufc & @bellatormma sign with @mayweatherpromotions and get what you deserve !!!! Matter fact @affiliationmanagement is the PLUG.

2,939 Likes, 269 Comments – DeJuan Blake (@dejuanblake) on Instagram: “Ohhh💩💩💩💩!!!! @khabib_nurmagomedov said he want all the 💨💨💨💨…. f….k @ufc & @bellatormma sign…”

Khabib Nurmagomedov vs. Floyd Mayweather Jr.

Of Khabib een kans maakt in de boksring is nog maar de vraag. De Rus is vooral sterk op de grond en daar heeft hij dus weinig aan bij het boksen. Zelf heeft hij er in ieder geval wel vertrouwen in. “Ik ben de koning. Hij kon Conor McGregor niet tegen de grond krijgen en dat lukte mij met gemak. Daarom durf ik het wel aan.” Tja, zo simpel ligt het natuurlijk niet, maar wij willen hem het graag zien proberen.

The Epoch TimesRT

Reageer op artikel:
50 Cent doet Khabib een bizar voorstel, maar de Rus heeft andere plannen
Sluiten