KFC speelt met briljante reclame in op de rollende Neymar hype

Over het algemeen is het WK een waar genot voor voetballiefhebbers, maar we zien helaas ook dingen waar we minder blij van worden. Vieze overtredingen, onsportief gedrag en natuurlijk Neymar. Met de bal aan de voet betovert hij ons met zijn fabelachtige techniek, maar dat gevoel verdwijnt al snel wanneer zijn aanstelleritis optreed en begint te rollen.

Gelukkig kunnen we dankzij het internet ook nog lachen om het verschrikkelijke gedrag van de sterspeler van Brazilië, maar het blijft natuurlijk ontzettend irritant. De Telegraaf heeft het stervende zwaan gedrag van Neymar zelfs onder de loep genomen. Ze ontdekte dat de speler van PSG in totaal al bijna veertien minuten op het gras heeft gelegen. Tegen Mexico spendeerde hij zelfs vijf en een halve minuut met zijn rug op het gras. Triest.

KFC is fan van Neymar

Veel fans maken zich hier boos over, en terecht. Helaas kunnen we er weinig aan veranderen. Wat we wel kunnen doen is het gedrag van Neymar op een creatieve en hilarische manier gebruiken. Dat hebben ze bij Kentucky Fried Chicken Zuid-Afrika namelijk ook gedaan. Het restaurant met gefrituurde kip op de kaart pakte de rollende ziekte van de spits en gebruikte het voor een hilarische reclame. Hieronder zie je het resultaat.

KFC is Neymar waarschijnlijk behoorlijk dankbaar dat hij blijft doorgaan met rollen. Toen de reclame op 15 juni voor het eerst verscheen, kreeg hij niet veel aandacht. Pas toen de hele hype loskwam en iedereen grappen begon te maken om Neymar ging de reclame pas echt viral.

Kwartfinale WK

Hoe lang de reclame nog actueel is, gaan we vanavond zien. Dan neemt het Braziliaanse elftal het namelijk in de kwartfinales op tegen de Belgen. Gaat Brazilië de halve finale halen? Of rolt Neymar vanavond zo door het vliegtuig in. We gaan het zien om 20:00 uur.

Reageer op artikel:
KFC speelt met briljante reclame in op de rollende Neymar hype
Sluiten