5 kerstcadeaus waar je vader intens gelukkig van gaat worden

Gezellig met familie en vrienden de warmte opzoeken en genieten van lekker eten en drinken. Dat is het waar het bij de meesten tijdens Kerst om gaat. Oh, en laten we vooral de cadeaus niet vergeten. Hoewel we in Nederland vooral tijdens Sinterklaas presentjes uitdelen, is ook de Kerst niet compleet zonder het uitwisselen van kerstcadeaus. Vergeet daarbij ook zeker niet iets te scoren voor één van je grootste voorbeelden in het leven: je vader.

Wat voor soort man jij bent, is waarschijnlijk grotendeels afhankelijk van je vader. Hij heeft je laten zien wat wel en niet kan. Beschermde je wanneer het nodig was en spoorde je aan om kansen te grijpen. Je zult ongetwijfeld ook wel eens ruzie met hem gehad hebben, maar dat is logisch wanneer je op elkaar lijkt. Als je ouder wordt heb je hem misschien minder nodig, maar je vader zal altijd belangrijk voor je blijven. Laat dat zien met deze vijf kerstcadeaus.

Een mooie whisky met een set prachtige glazen

Is één van de passies die jij van je vader hebt overgenomen whisky drinken? Dan is er geen mooier cadeau. Ga naar een goede slijterij of kijk online of je iets bijzonders kunt geven. Combineer dat met een set mooie glazen en je hebt een prachtig kerstcadeau. Het is belangrijk om te genieten van de moment die jullie samen zijn. Hoe kun je dat beter doen, dan met een goed gesprek en een mooie whisky.

Whisky glas kerstcadeau
Voor de whiskyliefhebber. (Bron: Unsplash / Yucel Moran)

Een voetbalreis

Zit je ieder weekend met je pa op de bank je favoriete ploeg aan te moedigen, of bellen jullie elkaar na iedere wedstrijd om te bespreken wat er deze keer allemaal mis ging? Dan delen jullie waarschijnlijk een passie voor sport en de kans is groot dat die sport voetbal is.

In dat geval is er geen beter idee dan je vader in het nieuwe jaar meenemen naar een wedstrijd. En dan hebben we het niet over een potje in de Keuken Kampioen divisie. Nee, neem hem mee naar een verhitte derby in London, ontdekt de Spaanse passie in Barcelona of rij naar het Ruhrgebied voor een Bundesliga topper.

Voetbalreis kerstcadeau
Op bezoek bij Frenkie. (Bron: Unsplash / Patrick T'Kindt)

Een stijlvol horloge

Wil je echt uitpakken? Geef hem dan iets waar hij de rest van zijn leven nog van kan genieten. Een hoogwaardig horloge is daar een mooi voorbeeld van. Zeker niet goedkoop, maar wel iets dat hij letterlijk iedere dag met zich meedraagt. Iedere keer wanneer hij kijkt hoe laat het is, ziet hij ook het cadeau dat jij hem geschonken hebt.

Seiko Astron Solar 5X
Bijvoorbeeld de Astron van Seiko. (Bron: Seiko)

De Sonos Move

Natuurlijk heb jij je eigen smaak, maar vergeet niet dat opvoeding een belangrijke rol speelt in wat jij mooi vindt. Muziek bijvoorbeeld. Is je vader een grote Rolling Stones fan? Dan staat Satisfaction of Gimme Shelter waarschijnlijk ook wel in één van jouw Spotify playlists. Daar wil je natuurlijk samen altijd en overal van kunnen genieten, en dat kan ook met de Sonos Move.

Sonos Move kertcadeau
De nieuwe Move. (Bron: Sonos)

Het welbekende merk zet zijn eerste stap buitenshuis met een nieuwe speaker. Zo kun je nu overal genieten van de kwaliteit van Sonos. Veelzijdig geluid met een verrassend diepe bas en een breed geluidsprofiel, maar dan in een waterdichte, hittebestendige en stootvaste behuizing. Geef je vader deze Kerst de mogelijkheid om overal en altijd van zijn favoriete muziek te genieten. Hij zal je dankbaar zijn voor dit kerstcadeau.

Een mooie scheerset

Je hebt een hoop geleerd van je vader, maar hij kan natuurlijk ook veel van jou leren. Zo kun je hem helpen met het vinden van een nieuwe kledingstijl en op de hoogte brengen van de laatste grooming trends. Om dat laatste compleet te maken moet hij natuurlijk wel de juiste middelen hebben. Geef hem daarom als kerstcadeau een mooie scheerset zodat hij met dit kerstcadeau 2020 glad en stijlvol kan gaan beginnen.

Scheerset als cadeau voor de Kerst
Glad 2020 in. (Bron: Unsplash / Josh Sorenson)
Reageer op artikel:
5 kerstcadeaus waar je vader intens gelukkig van gaat worden
Sluiten