Life 15 dec 2018 Jan de Raab

Scoor nu vliegtickets naar IJsland of Amerika met 50% korting

Zo vlak voor de kerst heeft de jongste vliegmaatschappij  van Europa de meest toffe aanbieding: 50% korting op tal van bestemmingen. En ja, dat geldt dus ook voor een retourtje naar New York. Kun je eindelijk je vriendin verrassen door haar bovenop het Empire State Building ten huwelijk te vragen. Het is maar een idee natuurlijk.

Met 50% korting naar je droombestemming

WOW air vliegt op tal van bestemmingen, zowel binnen als buiten Europa. Zo kun je gewoon lekker makkelijk vanuit Amsterdam vertrekken en ben je in een mum van tijd op de bestemming van je dromen. Of je nu graag kerst viert in Alicante in Spanje, het nieuwe jaar in wilt luiden in Griekenland of altijd al Toronto hebt willen zien, WOW air maakt het mogelijk.

Liever naar een andere stad? Boston, Washington DC, New York City, Los Angeles, Orlando en Chicago zijn net zo eenvoudig te bereiken. Om je alvast een idee te geven, een retourticket naar IJsland heb je al vanaf 54,99 euro en je vliegt al naar New York City vanaf 139.99 euro. De voordelige tarieven zijn beschikbaar voor boekingen vanaf vandaag tot 16 december middernacht met reisdata tot en met 31 maart 2019 via de website.

Reageer op artikel:
Scoor nu vliegtickets naar IJsland of Amerika met 50% korting
Sluiten