7 must-have kerstcadeau’s voor de Star Wars fan

Sinterklaas is net achter de rug, maar kerst en daarmee de release van The Rise of Skywalker naderen rap. Sluit de Skywalker-saga af met 7 prachtige cadeautjes voor de ultieme Star Wars fan. Oftewel, stiekem gewoon voor jezelf.

Star Wars mok met magie

Je kent ze wel: van die mokken waarop een plaatje verschijnt naar mate ze opwarmen. In plaats van een saaie smiley of cheesy tekst toont deze prachtmok lightsabers die langzaam oplichten. Kunst om wat ons betreft elke keer weer van te genieten.

Koop hier

cadeaus voor fans Star Wars
Bron: Bol.com

Millenium Falcon in LEGO

LEGO en Star Wars is een ideale combinatie. Zelf urenlang aan een ruimteschip bouwen gaat nooit vervelen, ook niet als volwassene. Onlangs publiceerden we een lijstje met de beste LEGO-sets voor volwassenen, maar het absolute hoogtepunt voor Star Wars fans blijft de nostalgische Millennium Falcon. Er is een nog grotere variant, maar die kost ongeveer acht keer zoveel en past niet op de kast. En zeg nou eerlijk, dit meesterwerkje verdient een prominente plek in je huiskamer.

Koop hier

cadeaus fan Star Wars
Bron: LEGO

Chewbacca-badjas

Een cliché witte badjas is zo saai, zeker met de wetenschap dat je jezelf in een Wookie om kunt toveren. En dan bedoelen we niet zomaar een Wookie, maar Hollywood-legende Chewbacca!

Koop hier

cadeaus fan Star Wars
Bron: Radbag

Merry Sithmas-kersttrui

We blijven even in de kledinghoek hangen met deze Merry Sithmas-trui. Want kerst is niet compleet zonder een extra lelijke kersttrui. Als je op zoek bent naar Star Wars-kleding waarmee je het hele jaar indruk maakt, dan kun je beter de toffe Star Wars collectie van Levi’s checken.

Koop hier

cadeaus fan Star Wars
Bron: Amazon

Le Creuset x Star Wars

Gelukkig hoeft het niet bij gimmicky cadeautjes te blijven. Le Creuset heeft namelijk een heuse Star Wars-collectie voor je klaar staan. Oftewel, koken met Star Wars! Denk aan een Darth Vader-stoofpot, een Han Solo-ovenschotel en zelfs onderzetters.

Koop hier

Bron: Le Creuset

R2-D2 Droid Sphero

De technologie laat nog even op zich wachten, dus voorlopig rijden er nog geen droids door de straten. Gelukkig kun je alvast met je eigen droid aan de slag dankzij de Droid Sphero. Middels je telefoon of de Force (een armband) geef je het hebbeding commando’s.

Koop hier

cadeaus fan star wars
Bron: Sphero
Reageer op artikel:
7 must-have kerstcadeau’s voor de Star Wars fan
Sluiten