Pim Jansen
Pim Jansen Life 18/05/2020

Kendall Jenner zet Instagram weer eens in vuur en vlam

We hebben al heel al wat modellen gezien die in quarantaine zitten en troost bieden met foto’s. Maar baas boven baas: Kendall Jenner in lingerie zet Instagram pas echt in vuur en vlam.

De 24-jarige Kendall Jenner is het halfzusje van de Kardashians en de twee jaar oudere zus van ’s werelds jongste selfmade miljardair Kylie Jenner. Noem ze gerust, of het nou je smaak is of niet, de koninginnen van Instagram. Alles wat ze aanraken verandert in goud.

Kendall Jenner breekt Instagram in lingerie

Waar Kim Kardashian het internet ooit brak met een shoot in Paper Magazine, zo breken Kylie en Kendall Jenner tegenwoordig regelmatig Instagram. Het recept is niet zo ingewikkeld: post een foto in lingerie of bikini en de likes stromen binnen. Daarbij moet gezegd worden dat Kendall de meest stijlvolle en ingetogen dame van de familie is.

Met 129 miljoen volgers op Instagram zit je niet verlegen om aandacht, maar zelfs voor Kendall Jenner is 7,6 miljoen likes op één foto veel. “Did my makeup n stuff”, schreef ze bij de foto. Geen ingewikkelde tekst, het beeld doet hier het werk.

Van Calvin Klein tot de grote bladen

Waar Kylie vooral bezig is met het opzetten van eigen mode- en cosmeticalijnen, zien we Kendall Jenner vaker in campagnes van grote merken. Deze oogstrelende campagne van Calvin Klein is slechts een van de vele voorbeelden. Ook staat ze zo’n beetje maandelijks op de cover van een van de grote bladen. Bekijk hieronder een compilatie van het werk van het model, zowel privé als professioneel.

Modellen bieden troost in quarantaine

Kendall Jenner is niet het enige model dat troost biedt tijdens de coronacrisis. Van Romee Strijd tot Bella Hadid, ze hullen zich in lingerie of bikini’s, maken foto’s en delen die op Instagram. Bekijk deel 1, deel 2, deel 3 en deel 4 van het beste dat Instragram op dit moment te bieden heeft.

Check ook: CBD is nu officieel populairder dan Kim Kardashian

Reageer op artikel:
Kendall Jenner zet Instagram weer eens in vuur en vlam
Sluiten