Pim Jansen
Pim Jansen Kunst & Fotografie 4 mrt 2020
Leestijd: 2 minuten

Kendall en Kylie Jenner breken Instagram met gezamenlijke shoot

Terwijl de wereld in paniek is over het coronavirus liggen de zusjes Kendal Jenner en Kylie Jenner ergens op een onbewoond eiland in quarantaine zichzelf te zijn. Zouden meer mensen moeten doen. Ze zijn samen te zien in een bikini-shoot en komt niet zo vaak voor.

Voor de wat serieuzere lezer: Kendal en Kylie Jenner zijn de halfzusjes van Kim Kardashian. Kylie is ‘s werelds jongste selfmade miljardair ooit, Kendall is onze muze die onlangs nog de show stal in deze campagne van Calvin Klein. Nu zijn ze samen te zien in een bikini-shoot en dat de foto’s zijn nu al goed voor in totaal 14 miljoen likes.

Kendall Jenner en Kylie Jenner in bikini-shoot

Het gaat om een fotoshoot die geschoten is door Amber Asaly, de persoonlijke fotografe van Kylie Jenner. De zusjes dragen op sommige foto’s dezelfde bikini, waarin complotdenkers de huiskleuren van het biermerk Corona zien. Wat is hier aan de hand?! “Day 1”, schrijft Kylie op Instagram. Het is niet bekend of het om een merkcampagne gaat of gewoon wat vakantiekiekjes vanaf een of ander onbewoond eiland. Doet er ook niet toe, hier zijn de foto’s (meerdere per Instagram-post).

Meer foto’s van van Amber Asaly

Amber Asalay is de persoonlijke fotograaf van Kylie Jenner en nog een aantal sterren op Instagram. Je ziet haar niet, maar op al die jachten en onbewoonde eilanden is zij ook gewoon aanwezig. Met een camera in de hand “Naast wat kleurcorrecties is het what you see is what you get“, zegt de fotografe in een interview. “Ik stuur mijn foto’s naar Kylie Jenner en zij bewerkt die nog een klein beetje in Instagram zelf, maar echt niet zo veel als mensen denken.” Een compilatie van haar foto’s.

En dit is Amber Asaly zelf…

? Check ook: 11 celebs op Instagram die het vaakst de hashtag #booty gebruiken

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Kendall en Kylie Jenner breken Instagram met gezamenlijke shoot
Sluiten