Redactie
Redactie Hebbedingen 3 nov 2018

KEF introduceert LSX: een volledig stereo én draadloos muzieksysteem

Het gerenommeerde Britse audiomerk KEF introduceert LSX, een compact en volledig draadloos muzieksysteem bestaande uit twee speakers. Ze zien er prachtig uit en als ze werken zoals beweerd wordt, is dit spul bijzonder indrukwekkend. ? Lees hier ook ons vurige pleidooi voor kwaliteitsspeakers ?

LSX: Wireless Music System

Het muzieksysteem is volledig draadloos, zowel vanaf de elektriciteitsbron naar de speakers, als tussen de twee speakers zelf. LSX kan worden geïntegreerd met Spotify, Apple Music (via AirPlay vanaf 2 januari 2019) en Tidal en biedt via DLNA ook toegang tot muziek die is opgeslagen op een netwerk-server of pc. Daarnaast beschikt LSX over Bluetooth 4.2-connectiviteit. Met zijn connectiviteit leent LSX zich perfect voor muziek en TV, waarvoor het zowel TOSLINK optische als auxiliary-ingangen heeft.

KEF introduceert LSX: een volledig stereo én draadloos muzieksysteem

Het geluid

De LSX bevat KEF’s Uni-Q-driver technologie, een innovatie waarbij het stereobeeld radicaal is verbeterd en als het gevolg het geluid veel evenwichtiger door de ruimte wordt verspreid. Deze techniek gecombineerd met KEF’s geavanceerde Music Integrity Engine, een selectie van op maat gemaakte algoritmen voor digitale signaalverwerking, zorgt voor nauwkeurige tijdafstemming en fasecoherentie. Het resultaat is dat alhoewel LSX compact genoeg is om op een plank, desktop of tv-meubel te zetten, het een enorm en diep geluidsveld biedt dat je niet zou verwachten uit zo’n speaker.

Het design

LSX wordt geleverd met een keuze uit vijf kleuren: zwart, blauw, bordeauxrood en olijfgroen – welke zijn bekleed met een luxe stof van de Deense textielfabrikant Kvadrat – en een glanzend witte uitvoering. De prijs is overigens niet mals: voor een set tik je 1200 euro af. De speakers zijn vanaf heden beschikbaar.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
KEF introduceert LSX: een volledig stereo én draadloos muzieksysteem
Sluiten