Keanu Reeves is een briljante Jedi in Star Wars fantrailer

Marvel is al jaren in gesprek met Keanu Reeves om hem in het Marvel Cinematic Universe op te laten draven. Maar wat nou als de John Wick ster een Jedi was? Een getalenteerde YouTuber genaamd stryderHD geeft je een voorproefje.

Star Wars: The Old Republic

Onlangs lekten de vermeende toekomstplannen van Lucasfilm voor Star Wars. De volgende films gaan zich naar verluidt ten tijde van de ‘High Republic’ afspelen, 400 jaar voor The Rise of Skywalker. Dat is ook de periode die de showrunners van Game of Thrones wilden aangrijpen, voordat ze besloten van het project af te stappen.

De Old Republic, nog verder terug in de tijd, is een razend populaire periode uit de Star Wars mythologie. Fans hebben er tientallen uren aan avonturen beleefd dankzij de Knights of the Old Republic videogames.

Honderden jaren voor Anakin Skywalker vonden er epische oorlogen plaats tussen de Jedi en de Sith. Helaas zijn die verhalen grotendeels niet meer canon sinds de overname door Disney, maar bepaalde elementen werden de afgelopen jaren teruggebracht in de films en series rondom Star Wars. Waaronder Darth Revan, een Jedi die uiteindelijk Sith werd.

Keanu Reeves als Jedi

Fans smeken al jaren om een film die zich tijdens de Old Republic afspeelt, en geruchten doen de ronde dat Lucasfilm daar ook daadwerkelijk bezig mee is. YouTuber stryderHD laat alvast zien waarom Disney en Lucasfilm Keanu Reeves moeten overwegen voor de hoofdrol. In zijn fantrailer zien we de acteur rondrennen als Jedi.

Voor Disney zou het een mooie manier zijn om een nieuw publiek aan te spreken, gezien hoe populair Reeves op dit moment op het internet is. Een mooie manier om fans die vooral meer van de Skywalkers willen zien alsnog naar de bioscoop te lokken.

Ik bedoel, het moment dat Keanu in de fantrailer de slechterik uitdaagt is toch al briljant Star Wars? Hopelijk gaan Lucasfilm en Disney snel gebruik maken van deze goudmijn aan verhalen.

?Check ook: 5 brute Star Wars karakters die na The Mandalorian een serie verdienen

Reageer op artikel:
Keanu Reeves is een briljante Jedi in Star Wars fantrailer
Sluiten