‘Marvel cast Keanu Reeves als superheld in The Eternals’

Keanu Reeves is met Marvel in onderhandeling over een rol in The Eternals, een nieuwe filmserie over een groep superhelden. Dat meldt MCU Cosmic op basis van een vrijgegeven rapport.

Keanu Reeves eindelijk naar Marvel?

Keanu Reeves is in het dagelijkse leven al een superheld, maar als het aan Marvel Studios ligt is de John Wick-acteur straks ook een superheld op het witte doek. Marvel heeft Keanu Reeves volgens het rapport gecast voor een grote rol in The Eternals, de acteur en de filmstudio zouden nu in onderhandeling zijn.

The Eternals volgen The Avengers op als groep superhelden en vormen de rode draad van Marvel Phase 4. Eerder werd al bekend dat Angelina Jolie gestrikt is voor de rol als superheldin Sersi. Naast Angelina Jolie zijn onlangs ook Kumail Nanjiani (Silicon Valley, The Big Sick) en Ma Dong-seok (Train to Busan) aan de cast toegevoegd.

The Eternals

The Eternals werd in 1976 bedacht door Jack Kirby. Eternals zijn superhelden die eruitzien als gewone mensen en het tegen een enorm diverse schare vijanden opnemen. Naast Sersi bestaat de groep uit onder anderen Hercules, Druig, Piper, Forgotten One, Ikaris, Makkari, Starfox en Zuras. Vermoedelijk gaat Keanu Reeves een van deze superhelden spelen, al lijkt de rol van Ikaris al gereserveerd door Richard Madden (Game of Thrones), die ook in onderhandeling is met Marvel.

Op dit moment is Keanu Reeves in de bioscoop te zien als John Wick in John Wick: Chapter 3 – Parabellum. Wanneer The Eternals in productie gaat is nog niet bekend. Wel heeft Marvel bekendgemaakt dat deze 8 films er komen voor het einde van 2022. Lees hier meer over The Eternals en Marvel Phase 4.

Goed jaartje voor de acteur

Het is sowieso het jaar van Keanu Reeves. Niet alleen vanwege John Wick, maar de coole acteur duikt ineens ook in Toy Story 4, waar hij de stem vertolkt van het nieuwe personage Duke Caboom. Daarnaast is hij het nieuwe gezicht van modelabel Saint Laurent. Bekijk die ├╝berstijlvolle campagne hier.

Reageer op artikel:
‘Marvel cast Keanu Reeves als superheld in The Eternals’
Sluiten