Alrik de Jong
Alrik de Jong Stijl 2 mei 2019

Keanu Reeves voor Saint Laurent is alles wat je als man wil zijn

We hebben nooit onder stoelen of banken geschoven dat wij Keanu Reeves adoreren. Helemaal nu hij het nieuwe gezicht van Saint Laurent is.

Keanu Reeves is alles wat je als man wil zijn

Keanu Reeves is hoe een man moet zijn. Karakteristieke kop, goede stijl en wars van kapsones. Hij reist nog gewoon met het openbaar vervoer, helpt oude vrouwen met oversteken en ontpopt zich als vrijwillige reisleider na een noodlanding, zoals je hier kunt zien. Normaler dan Keanu Reeves vind je ze niet in Hollywood en dat maakt hem zo’n grote meneer. Juist het ongepolijste matcht zo heerlijk met zijn nieuwe rol bij Saint Laurent.

keanu reeves, saint laurent, john wick, gezicht, mode

Nieuwe gezicht van Saint Laurent

Keanu Reeves is het nieuwe gezicht van Saint Laurent, het Franse modelabel dat eind jaren 50 werd opgericht door modeontwerper Yves Saint. De eerste campagne is gemaakt met de gerenommeerde fotograaf David Sims en art-director Anthony Vaccarello. Leren jasje, lang haar, ruig baardje, zijden shirt, ultieme zonnebril. En dit is nog maar het begin. Ja, dit is alles wat je als man wil zijn. De eerste foto’s van de Saint-Laurent-campagne voor de herfst van 2019 zijn gedeeld. Laat je inspireren.

keanu reeves, saint laurent, john wick, gezicht, mode
keanu reeves, saint laurent, john wick, gezicht, mode
keanu reeves, saint laurent, john wick, gezicht, mode

Van Matrix tot John Wick

Keanu Reeves begon zijn carrière als acteur in 1985 en brak jaren 90 definitief door met zijn rol als Thomas ‘Neo’ Anderson in The Matrix, al kon je na de film Speed ook al niet meer om de Canadese acteur heen. Tegenwoordig is hij natuurlijk het meest bekend van John Wick, de meest succesvolle films waarin hij dit decennium te zien was als hoofdrolspeler. Hij speelt John Wick, een legende in het misdaadcircuit als voormalige huurmoordenaar voor de Russische maffia. Deel 3 komt 17 mei uit. Check hier de trailer.

Saint Laurent, Keanu Reeves-fall, stijl, mode, john wick, gezicht
Keanu Reeves als John Wick

Meer nieuws over stijl en inspirerende artikelen over nieuwe collecties en merken lees je hier.

Reageer op artikel:
Keanu Reeves voor Saint Laurent is alles wat je als man wil zijn
Sluiten