Fantrailer bewijst dat alle 25 Keanu Reeves films verbonden zijn

Het is niet zo vreemd dat er vaak grappen gemaakt worden over het vampierenbloed van Keanu Reeves. De beste man ziet er nog steeds uit alsof hij in de dertig is, terwijl zijn Wikipedia-pagina ons toch echt verteld dat hij 55 jaar oud is.

Keanu Reeves

Daar kwamen we overigens meteen een kek feitje tegen: zijn voornaam betekent ‘koele wind over de bergen’ in het Hawaïaans. Zijn vader komt daar vandaan. Weer wat geleerd.

In die 55 jaar heeft de acteur in 25 films gespeeld. Van The Matrix (1999) en Speed (1994) tot de John Wick-serie: Reeves slaat de plank zelden mis. Anno 2019 zitten we echter middenin een soort Reeves renaissance.

Door de John Wick films, The Matrix 4, Toy Story 4 en een rol in de game Cyberpunk 2077 is Keanu populairder dan ooit. Je moest dit jaar werkelijk onder een steen leven om de lawine aan Reeves-memes te ontwijken.

Onsterfelijk? Alles is verbonden!

Het zou zonde zijn om de acteur alleen te prijzen om zijn recente prestaties, dus we laten je graag kennis maken met Keanu Reeves: The Movie. De YouTubers achter Movie Star Movies keken alle 25 films van de acteur en kwamen erachter dat ze zogenaamd allemaal verbonden zijn.

Ze gebruikten alle films om een trailer van 3 minuten in elkaar te zetten. Volgens de filmfans zelf proberen ze een aantal van de mysteries op te lossen die “het internet al decennia lang teisteren.” De trailer beantwoordt zelfs de vraag of Reeves onsterfelijk is, zoals velen vermoeden…

Dat zou in ieder geval verklaren waarom de acteur er nog zo jong uitziet. Ach, allemaal gekkigheid natuurlijk, maar het is absoluut tof om zo’n rijke filmcarrière in 3 minuten voorbij te zien vliegen. Wil je er net zoals Reeves uitzien? Kom dan in shape met 🏋🏻‍♀️deze efficiënte workout.

Keanu Reeves: The Movie

He’s an actor. He’s a legend. He is an Internet god. And he’s made a looot of movies. But are they connected? What can they tell us about this breathtaking man? “Keanu Reeves: The Movie Trailer” is cut from 25 Keanu films and sheds some light on some of the mysteries that have been plaguing the Internet for decades.

Reageer op artikel:
Fantrailer bewijst dat alle 25 Keanu Reeves films verbonden zijn
Sluiten