Redactie
Redactie Bikes 22 feb 2017

Saaie Kawasaki Vulcan Tracker veranderd in duivelse motor

Een heerlijke burger of een awesome custom bike; van allebei loopt het water in de mond. In deze rubriek delen we de lekkerste tweewielers die we zijn tegengekomen op het web. Check deze Kawasaki Vulcan Tracker.

Het was het even zoeken om de herkomst van deze bike te achterhalen: is het een klassieker of juist een moderne motor? Het blijkt een Kawasaki Vulcan 650 S uit 2015 te zijn.

Een motor die je op geen enkele manier herkent in dit monster. Waarom al die moeite doen? Dit is namelijk geen upgrade, maar een totale transformatie. Een weddenschap tussen garages Speed Merchant en Icon 1000 bleek de oorzaak. wie A zegt, moet ook B zeggen, dus werd het apparaat door de mannen van Icon 1000 tot aan de grond gestript en volledig verbouwd. Op de tank na, die moest volgens de weddenschap in tact blijven.

Soepeltjes ging het overigens niet, het verbouwen van de Kawasaki duurde in totaal twee jaar, waarvan twaalf maanden opgingen aan het vinden van de juiste materialen en netwerken voor sponsoren. Maar goed, dan heb je wel wat!

Reageer op artikel:
Saaie Kawasaki Vulcan Tracker veranderd in duivelse motor
Sluiten