Alrik de Jong
Alrik de Jong Women 24 apr 2019

Katja Schuurman in FHM-fotoshoot: ‘Seksualiteit houdt niet op na je 40e’

Leg alles wat je op dit moment doet even naast je neer, want de droom uit je jeugd is uitgekomen. Katja Schuurman is te zien in een sexy fotoshoot voor FHM. En daarin onderstreept ze het cliché dat leeftijd maar een getal is. “Seksualiteit houdt niet op na je 40e.”

Katja Schuurman in sexy fotoshoot voor FHM

Katja Schuurman is te zien in een stijlvolle en sexy fotoshoot, ter gelegenheid van de nieuwe FHM 500. Dit is het magazine waarin de 500 mooiste vrouwen van Nederland worden verkozen door stemmers. Een stuk interessanter dan de Quote 500, inderdaad. De online stembussen van de jaarlijkse verkiezing zijn nu geopend.

Fotoshoot met Katja Schuurman | FHM500

De stembussen van de FHM500 zijn geopend! We beginnen met een knaller van jewelste, want we hebben niemand minder dan legende Katja Schuurman weten te strikken voor een zinderende fotoshoot. Hier is de heerlijke behind the scenes video. Ga nu naar http://bit.ly/2GztRea en stem op jouw favoriete Mooiste Vrouw van Nederland!

Over jeugddromen gesproken: in de sexy fotoshoot zie je Katja Schuurman onder meer in bed en bad. “Mijn vriend vond dat ik deze fotoshoot absoluut moest doen. Hij vindt het leuk om met me te pronken, haha. Eigenlijk was het geen optie dat ik nee zei”, aldus Katja Schuurman, die in 2002 door FHM al eens werd verkozen tot Meest Sexy Vrouw van Nederland. Nu, zeventien jaar later, staat ze weer met een sexy shoot in FHM 500. Waarvoor wij van Manners alleen maar een diepe buiging kunnen maken. “Ik vind het een eer dat ik gevraagd ben. Daarnaast vind ik het ook mooi om te laten zien dat seksualiteit niet ophoudt na je 40e. Eigenlijk het tegenovergestelde, want ik voel me veel zelfverzekerder dan toen ik twintig jaar oud was.”

De volledige fotoshoot met Katja Schuurman is te zien in het tijdschrift FHM 500, dat vanaf eind mei in de winkels ligt.

Boven de 40 en nog steeds begeerlijk

40 is het nieuwe 30. Nee, het nieuwe 25. Waarom? Dat zie je bijvoorbeeld in dit artikel met veertigplussers, die stuk voor stuk bewijzen dat begeerlijkheid niet ophoudt na je 40e.

Reageer op artikel:
Katja Schuurman in FHM-fotoshoot: ‘Seksualiteit houdt niet op na je 40e’
Sluiten