Kanye West springt op een tafel, draait door en neemt het op voor Elon Musk

Kanye West is naast een begenadigd muzikant vooral een bijzondere man. Hij is een fan van Donald Trump en doet heftige uitspraken die nog wel eens voor ophef zorgen. De één noemt hem briljant en de ander zegt dat hij knettergek is. Voor beiden valt in ieder geval wat te zeggen. Gisteren stond hij opnieuw in het middelpunt van de aandacht toen hij het opnam voor Elon Musk.

Dit deed hij tijdens een rondleiding door een school in Detroit. Daar sprong hij op de tafel en hield een vlammend betoog met de aanwezige leerlingen als publiek. Hij maakte zich vooral boos over hoe iedereen met Elon Musk omgaat. Volgens Ye (want zo noemt hij zichzelf tegenwoordig) hebben we mensen nodig die de wereld verder helpen met innovatieve ideeën. Mensen zoals Elon Musk dus.

Laat Elon Musk gewoon met rust joh!

De oprichter van Tesla en SpaceX ligt nogal onder vuur en kreeg onlangs een boete van twintig miljoen dollar. Waarom hij die kreeg kun je hier lezen. Door al die ophef is Elon Musk meer tijd kwijt aan zichzelf te verdedigen, dan aan de dingen waar hij echt goed in is. Voor de mensen die hier schuldig aan zijn heeft Kanye West een hele duidelijke boodschap: “leave that man the fuck alone.”

josh on Twitter

kanye really came to our little art school and told us to leave elon musk alone https://t.co/Y9ujjprUNS

De rapper reageerde daarnaast ook op de ophef die ontstond toen Azealia Banks uit de school klapte over hoe Elon Musk met haar omging. Wil je weten hoe dat verhaal precies in elkaar zit? Klik dan hier. Kanye West hoeft het in ieder geval allemaal niet te weten, want zoals hij zelf zegt: “I don’t care who’s over at his house.” We moeten hem gewoon zijn ding laten doen.

Kanye West heeft een punt

We vragen ons af of dit de manier is om Elon Musk te steunen, maar ergens zijn we het wel met Kanye West eens. De topman ligt de laatste tijd behoorlijk onder een vergrootglas. Natuurlijk moet hij zich aan de regels houden, maar we moeten deze briljante geest natuurlijk ook gewoon zijn ding laten doen. Misschien kan iemand anders voortaan zijn Twitter berichten controleren. Dat zou hem al een hoop ellende kunnen besparen.

Complex

Reageer op artikel:
Kanye West springt op een tafel, draait door en neemt het op voor Elon Musk
Sluiten