Redactie
Redactie Food & Drinks 27 december 2016

Kan 200 euro een kater verhelpen?

Een Londens bedrijf biedt voor €235 een kuur aan tegen een kater. In slechts een half uurtje belooft Reviv je van je hangover af te helpen. Kan dat echt?

Edith Hankock is een in Londen woonachtige editor van Business Insider. Net zoals zovelen van ons, heeft zij het er met de kerst flink van genomen. In haar geval diende haar alcoholconsumptie ook een groter nut: kijken of die kuur van Reviv echt doet wat-ie belooft.

Hankock dronk drie glazen pils en twee IPA’s. Hoewel de meesten van ons nog vrolijk door zouden kunnen, was dit voor haar genoeg voor de bekendste verschijnselen van een kater de volgende ochtend. Met een bonzend hoofd meldde zij zich bij Reviv met de hoop dat zij na een half uur weer fris en monter op straat zou staan.

Reviv biedt meerdere infusen aan die de symptomen van een kater moeten bestrijden. Het bedrijf claimt meerdere politici en celebrities als klant te hebben.

Haar conclusie: de behandeling leek in eerste instantie te werken, maar na een aantal uur kwam de hoofdpijn toch terug en later op de dag voelde zij zich ouderwets brak. Een kater lijkt vooralsnog dus ook niet met dik 200 euro te genezen. Het hele verslag kun je hier lezen.

Reageer op artikel:
Kan 200 euro een kater verhelpen?
Sluiten