Pim Jansen
Pim Jansen Films & Series 7 dec 2020
Leestijd: 2 minuten

Hoe Kaley Cuoco een sekscoach vond in Michiel Huisman

Er is een Hollywood voor en na de MeToo-beweging. Zo heb je als sekscoach nu een grotere kans op een baan in de filmwereld. Na Daniel Craig voor No Time To Die vertelt Kaley Cuoco (The Big Bang Theory) waarom ze begeleiding nodig had voor de seksscènes met Michiel Huisman in de serie The Flight Attendant. Het verschil: de actrice kreeg de coaching van haar Nederlandse tegenspeler.

In The Flight Attendant speelt Kaley Cuoco stewardess Cassie Bowden, een roekeloze alcoholist die tussen haar vluchten door met mannen afspreekt. Veel daarvan verleidt ze in het vliegtuig.

Kaley Cuoco en haar seksscènes in The Flight Attendant

Tijdens een interview met USA Today vertelt ze hoe ongemakkelijk ze zich voelde voor de scènes met Alex Sokolov, het personage dat gespeeld wordt door Michiel Huisman. “Televisie voor 8 uur ‘s avonds is wel iets anders dan HBO MAX”, zegt ze. “Ik had wel eens een intieme scène gedaan voor de The Big Bang Theory, maar voor The Flight Attendant ging het om een échte seksscène.”

Kaley Cuoco, michiel huisman, cassie brown, the flight attendant
Michiel Huisman als Alex Sokolov en Kaley Cuoco als Cassie Bowden (Afbeelding: HBO MAX)

“Ik vertelde Michiel Huisman dat ik nog nooit een seksscène had gedaan en vroeg of hij het wel eens had gedaan. ‘Ja, zo’n dertig à veertig keer’, zei hij. Waarop ik schreeuwde WHAT?!”, vervolgt Kaley Cuoco in het video-interview.

‘Michiel Huisman leerde me faken’

De actrice vertelt hoe ze in spanning naar de scène had toegeleefd, maar zich had voorgenomen niet te schromen. “Maar toen ze actie riepen, gaf ik nog steeds niet echt alles”, zegt Kaley Cuoco. “Michiel Huisman zei uiteindelijk: ‘Het lijkt alsof je boven een openbaar toilet hangt. Wat ben je aan het doen?’ Ik wist eigenlijk niet wat ik aan het doen was. Dus hij moest me leren hoe je nep-seks hebt en dat deed hij goed.”

The Flight Attendant is mijn coming-out, in de zin dat ik iedereen laat zien dat ik iets anders kan dan alleen komedie. Het wordt behoorlijk donker, behoorlijk emotioneel”, zegt Kaley Cuoco verder in het interview met USA Today. “De serie is voor mij een deur naar een nieuw hoofdstuk in mij carrière.

De serie met Michiel Huisman is nu te zien op HBO MAX.

🎬 Check ook: HBO MAX naar Nederland: dit is het aanbod van de Netflix-concurrent

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.

Reageer op artikel:
Hoe Kaley Cuoco een sekscoach vond in Michiel Huisman
Sluiten