Manners en Emirates geven de hele week kaarten weg voor het ABN AMRO World Tennis Tournament

De snoeiharde backhand van Wawrinka, het loopvermogen van Nadal, de finesse van Federer en de ‘tweeners’ van Nick Kyrgios. Kun jij enorm genieten van bovenstaande? Dan hebben we goed nieuws voor je. Wij geven namelijk, in samenwerking met Emirates, de hele week lang kaarten weg voor het ABN AMRO World Tennis Tournament.

De Australian Open is achter de rug, en dat betekent dat verschillende toptennissers weer naar Nederland afreizen voor het sterkste ATP-toernooi van ons land. Ook dit jaar is de organisatie er weer in geslaagd om een een aantal wereldtoppers naar Rotterdam te halen. Zo zullen dit jaar onder andere Daniil Medvedev, Stefanos Tsitsipas, David Goffin, Fabio Fognini en titelverdediger Gaël Monfils in een vol Ahoy gaan strijden om de titel.

Zo win je kaarten voor het ABN AMRO World Tennis Tournament

Dat wordt gegarandeerd genieten voor tennisliefhebbers. Vooral als je kaarten hebt en er zelf bij kunt zijn. Nog geen tickets voor het ABN AMRO World Tennis Tournament? Niet getreurd, want wij hebben nog een hele stapel liggen die we gaan weggeven. Iedere speeldag maken wij iemand gelukkig met twee kaarten. Win je, dan kun je meteen richting Ahoy voor tennis van het allerhoogste niveau.

Vorig jaar won Monfils in de finale van Wawrinka:

Maar wat moet je daar dan voor doen? Niets ingewikkeld, maar je moet ons wel volgen op Instagram en vervolgens goed opletten. Iedere speeldag waar we kaarten voor weggeven, plaatsen we namelijk een story op ons Instagram kanaal. Het enige wat jij hoeft te doen, is ons te laten weten dat je wil winnen door te reageren op de Instagram story. Vervolgens kiezen wij een willekeurige winnaar en sturen we de kaartjes naar je toe.

Emirates neemt je mee

De kaarten worden beschikbaar gesteld door Emirates. Zij zijn namelijk niet alleen ’s werelds grootste internationale luchtvaartmaatschappij, maar ook de officiële airline partner van de ATP Tour. Emirates sponsort de ATP al sinds 2013 en is zelfs Premier Partner van de tour geworden in 2015. Voor hen is de ATP Tour een krachtig platform om haar ongeëvenaarde gastvrijheid te tonen door mensen samen te brengen op het gebied van sport.

Ook op de Australian Open was Emirates aanwezig. (Afbeelding: Emirates)

Dat doen ze dus onder andere door kaarten beschikbaar te stellen die wij dan weer aan jullie mogen weggeven. Dus pak die kans, volg ons op Instagram en houd ons kanaal van 8 t/m 16 februari extra scherp in de gaten. Wie weet sta jij dan binnenkort op het ABN AMRO World Tennis Tournament je favoriete spelers aan te moedigen.

Emirates en sport

De band tussen Emirates en sport gaat veel verder dan alleen tennis. Zo prijkt de naam van ‘s werelds grootste internationale luchtvaartmaatschappij op het shirt van verschillende clubs uit het topvoetbal. AC Milan, Real Madrid, Hamburger SV, Benfica SL Arsenal en sinds kort ook Olympique Lyonnais. Arsenal speelt zelfs in het Emirates Stadium. Daarnaast zul je Emirates ook tegenkomen in golf, rugby, cricket en de Formule.

Reageer op artikel:
Manners en Emirates geven de hele week kaarten weg voor het ABN AMRO World Tennis Tournament
Sluiten