Conor McGregor wil MMA gevecht tussen Justin Bieber en Tom Cruise

Terwijl iedereen normaal gesproken geen spannende ideeën heeft op de eerste werkdag van de week, komt Justin Bieber met een masterplan. Wat wil het geval? In een vlaag van verstandsverbijstering dacht de Canadese zanger er goed aan te doen om niemand minder dan Tom Cruise uit te dagen voor een MMA-gevecht. Afgezien van alle afkeurende reacties op Twitter viel er een reactie direct op. Niemand minder dan Conor McGregor heeft hier oren naar en wil maar al te graag het gevecht organiseren.

Justin Bieber vs. Tom Cruise

In een van zijn laatste tweets wist Justin Bieber zich weer eens in het middelpunt van de belangstelling te plaatsen. De 25-jarige zanger richtte zich niet alleen tot zijn gedroomde tegenstander Tom Cruise, maar eveneens tot Dana White, de huidige voorzitter van de Ultimate Fighting Championship. Om à la Conor McGregor wat extra olie op het vuur te gooien, liet Justin Bieber alvast weten dat hij Tom Cruise een watje zou vinden als hij de uitdaging niet accepteert. “En dat zal hem blijven achtervolgen”, aldus het Canadese zangertje.

Justin Bieber on Twitter

I wanna challenge Tom Cruise to fight in the octagon. Tom if you dont take this fight your scared and you will never live it down. Who is willing to put on the fight? @danawhite ?

Conor McGregor ziet kansen

Of Tom Cruise de uitdaging aanvaardt, is nog even een vraagteken, maar een van de legendes uit de MMA-wereld heeft al van zich laten horen: Conor McGregor. Via een tweet liet de voormalige wereldkampioen weten dat hij en zijn team klaar staan om de organisatie van het gevecht op zich te nemen. “Als Tom Cruise mans genoeg is om de uitnodiging te accepteren, organiseert McGregor Sports and Entertainment het gevecht”, aldus Conor McGregor op Twitter.

Conor McGregor on Twitter

If Tom Cruise is man enough to accept this challenge, McGregor Sports and Entertainment will host the bout. Does Cruise have the sprouts to fight, like he does in the movies? Stay tuned to find out! https://t.co/TxsH9KUyFg

Wat Justin Bieber bezielt om uitgerekend Tom Cruise een pak rammel te verkopen, is niet meteen duidelijk. Geheel ongevaarlijk is een mogelijk gevecht met Tom Cruise niet. De acteur staat er om bekend dat hij altijd de stunts in zijn films zelf doet. Daarnaast is er nog een klein detail dat de Canadees over het hoofd ziet. Tom Cruise doet al een kleine dertig jaar aan worstelen en heeft dus al redelijk wat gevechtservaring. De 56-jarige acteur zou dus wel eens voor een leuke verrassing kunnen zorgen. We zouden zeggen: Conor McGregor, haal die gasten over en regel het zo snel mogelijk!

Lees ook het betoog van Sylvester Stallone, waarin hij vertelt waarom Conor McGregor mede-eigenaar van de UFC moet worden.

Reageer op artikel:
Conor McGregor wil MMA gevecht tussen Justin Bieber en Tom Cruise
Sluiten