Redactie
Redactie Style 30 januari 2019

Justin Bieber heeft een eigen kledinglijn gelanceerd en tja.. Oordeel zelf!

Justin Bieber heeft officieel zijn eigen kledinglijn gelanceerd: Drew House. De naam van het merk refereert aan zijn doopnaam en volgens een artikel van The Blast is het merk al een jaar in ontwikkeling.

In februari vorig jaar liet Bieber patent leggen op de handelsmerken The House of Drew, La Maison Drew en Drew. Het motto van het merk luidt: “Drew House is a place where you can be yourself. blah blah blah blahsdbksjdfhl wear like you don’t care. come chill. k. bye.”

open house link in bio

40.2k Likes, 1,267 Comments – Drew House (@drewhouse) on Instagram: “open house link in bio”

Kledingcollectie van Justin Bieber

De eerste collectie is sterk gebaseerd op streetwear en levert een YEEZY-achtige vibe met dank aan de oversized kleding, gedempte kleuren (beige, geel, oranje, rood en zwart) en het smiley-logo. De collectie bestaat uit hoodies, crewnecks, T-shirts en broeken en is gemaakt van simpel katoen en verschijnt in een gelimiteerde oplage. T-shirts zijn verkrijgbaar vanaf 48 dollar, voor een broek betaal je 148 dollar. De rest hangt er qua prijs tussen. De collectie lijkt zich vooral te focussen op generation z (die groep die na de millennials komt). Of het echt mooi is… Tja, oordeel zelf.

 

Reageer op artikel:
Justin Bieber heeft een eigen kledinglijn gelanceerd en tja.. Oordeel zelf!
Sluiten