Pim Jansen
Pim Jansen Life 22 jul 2020

Het goddelijke debuut van Josephine Skriver in Sports Illustrated Swimsuit

De Sports Illustrated Swimsuit Issue 2020 is uit. Het is geen wedstrijd, maar als we met het mes op onze keel een winnares moesten benoemen, zou dat zonder twijfel het Deense model Josephine Skriver zijn.

Eerder zag je al de cover-shoots met Olivia Culpo, Kate Bock en Jasmine Sanders. Minstens even bijzonder is het debuut van transgender-model Valentina Sampaio. Maar wat Josephine Skriver hier laat zien, overstijgt alles.

Het bikini-debuut van Josephine Skriver

Josephine Skriver is verre van een rookie in de modellenwereld. Het 27-jarige model uit Denemarken is een van de Victoria’s Angels uit de gouden tijd met Doutzen Kroes en Candice Swanepoel. Daarnaast werkte ze voor een oneindig rijtje grote merken, waaronder Calvin Klein, Rag & Bone, Gucci, Dolce & Gabbana, Givenchy, Yves Saint Laurent, Valentino, Alexander McQueen, Balenciaga, DKNY en Christian Dior. Ook stond ze in alle landen op de cover van ieder magazine dat je kunt verzinnen. En toch maakt ze nu pas haar bikini-debuut voor Sports Illustrated in de Swimsuit Issue 2020.

Johan Cruijff scoorde bij zijn debuut in het Ajax-shirt, Josephine Skriver in een bikini. De foto’s voor de Sports Illustrated Swimsuit Issue 2020 zijn voor de pandemie geschoten op de Dominicaanse Republiek.

45 foto’s

Swipe door de onderstaande Instagram-posts voor de eerste beelden en bekijk alle 45 foto’s hier.

Verrassend feitje: het Deense model haat shoppen en draagt het liefst mannenkleding. Lees het interview bij de shoot.

Sports Illustrated Swimsuit Issue 2020 bestellen

De Sports Illustrated Swimsuit Issue 2020 met met het bikini-debuut van Josephine Skriver is sinds 21 juli te bestellen en daarbij heb je de keuze uit vier verschillende covers. Eentje met Olivia Culpo, Jasmine Sanders en Kate Bock samen of eentje met een van die dames alleen.

? Check ook: Dit zijn de Victoria’s Angels nieuwe stijl, inclusief Solange van Doorn

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Het goddelijke debuut van Josephine Skriver in Sports Illustrated Swimsuit
Sluiten